IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina

Tuosa...tuo mahdollisuuksien mestaKeskiviikko 14.01.2009 16:24

Heippa!
Viime kerrasta on taas hetki vierähtänyt, mutta älköös surko.
Olin viime viikon loppuna leirillä Tuosassa ( tuo tuli joillekkin teille ehkä jo selkärangasta) Oli aivan mahtava leiri, en muistakkaan millon olis ollu noin kivaa, ja ei siin ollu kun yksi ongelma vaa, se että meni uni rytmi ihan sekasin. Mutta minks sille minä voin. Viimonen kokonainen päivä, eli Lauvantai oli kyl ihan huippu, tanssiittiin, laulettiin ja naurettiin. Toivottavasti mun ja hetan sekä iidan kuoro ei hajoittanut kenenkään korvia :D Piia-Liina oli pitämäs meille oppitunnin Luomisesta, eli siitä miten Raamatun mukaan tämä maailma on saanut alkunsa. Uutena asiana tuli mm se että Jeesus oli luomisessa mukana alusta lähtien. Oli minun mielestäni hyvin opetettu.

Sen Lauvantai illa kohokohta oli tietty ilta-ohjelma. Sain esiintyä yhdessä sketsissä mikä meni mun mielstä ihan hyvin paitsi olisin saanut pitää vähän kovempaa ääntä, kun tuota kapasiteettiä kyllä löytyy.

Mulle ja sille yhdelle Herralle tuli 2kk täyteen sunnuntaina...<3

Tänään on ensimmäinen virallinen Nuokkari ja siitä se kevät lähtee kohti ripareita, joista ensimmäinen on jo sillon hiihtolomalla. Ja mie näillä näkymin pääsen sinne isoiseksi.

Minä ja rakas siskoni olemme tämän koko viikonlopun kahdestaan kotona, tai onhan sieöl koira ja Ella tulee kans. <3 Toivotaan, että tulee kivaa!! :D

TV:eestä on alkanu taas muutama sarja mitä pitäs kattoo mm selviytyjät ja Huuma!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.