IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina
Heippa, nyt onkin jo helmikuu, helmikuus on ainankin kaks hyvää juttuu nimittäin hiihtoloma, yhden hyvän ystävän synttärit ja Ystävänpäivä<3

Ystävänpäivänä on James Blunt ( nyt en takaa kirjoitinko oikein, mutta mitä pienistä) keikka minne vois voittaa lippuja voicella.

Mutta viime viikosta olitiin Ellan kans kattomassa Minä olen Adolf Eichmann, joka on aivan mahtava näytelmä, tähän mennessä paras minkä oon nähny, vaikka se nyt onkin aikasen pitkä. Mietikää melkein kolme tuntia. Mun pitää ottaa joku kerta yks ihana ihminen mukaan, jos saan sen mukaan.

Mutta toivotaan että kun meen kouluun saisin kokeet suoritettua, kun nyt on vaan sellanen ongelma siinä, että nyt on kaikki mu kokeeni pakkautuu yhelle viikolle, viikosta tulee takuu varmanan rankka.

Ens viikonloppuna olisin menossa ekalle palkalliselle pikkusten leirille. Rahan tarpeessa tässä on itse kukin. :D
Enoni on ollut tän viikon Suomessa, ja muutenhan sitä olis voinu mennä tapaamaan, mutta äiti oli ainut kuka olis ollu tavattavissa, ku se oli ainut joka oli terve oli kyl siskonikin, mut sitä ei kauheesti kiinnosta. Enoni selitti että piti mennä ostamaan lämpimämpiä vaatteita, kun hän asuu Brasiliassa, ja siella nyt sattyy olemaan vähän lämpimämpi kun täällä. Sinne minä olen ensi kesänän minossa sinne keskelle sademetsää.

Mutta hyvää alkavaa viikkoa ja pitäkää itsenne lämpiminä me tässä rupeamme katsomaan star warsia, oon nähny sen 5 ja se on ihan hyvä ja nyt käydään 4:sen kimppuun.

Mutta nyt mennään ja nähdään taas. Laittelen uusia kuvi kun kerkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.