IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina

Sanotaan vaikka että...Keskiviikko 04.02.2009 16:39

Olen täs lähössä viikonloppuna leirille, mutta en Tuosaan. Oon menos Kuusirantaan Ylämaalle. Olen menos isoiseksi, ja sit se sattuu olemaan mun ensimmäinen palkallinen leiri ja siit saa 40e se on musta aika hyvin, kun oon täällänen köyhä opiskelija.

Meillä oli kuviksen tunninlla sijainen ja mie meinasin räjähtää sile ihan kunnolla, mut en sit kumminkaan räjähtäny, kun se rupoes vaan selittää jotain siit et pitäs kirjoittaa 150 sanainen essee jostakin taiteilijasta, jos ei ollu viime perjantaina siel museossa, ja mie en ollu sen takii siel, kun olin kippenä koko sen viikon niin vähän vaikee olla siel...Ärsyttävää, no mie kumminkin kirjoitin sen esseen eihän 150 sanaa oo paljoo mitään, siihen meni 30min kun kirjoitin sitä,ja oon ihan tyytyväinen siihen.

Tänään sain tietää mikä mun veriryhmäni on, mie oo O ja se tuli mulle se tieto ihan puun takaa, olin ihan voi ***** mutta minkäs perimälleen voi. No päästiinhän siitäkin piinasta. Muuten tänään on ollu kokeitten osalta tosi hyvä päivä kaksi koetta ja kaksi 9+. Hyvin menee,toivottvasti menis huominen enkun koekkin, kun edelleinen koe ei menny ihan niin hyvin mitä oletin. Toivottvasti menee tää koe paremmin, mutta nyt lähen kirjastoon ja sieltä nuokkarille leirikokoukseen. Nähdään taas, laitan MN:nästä lisää kuvii kun ehin... Hyvää viikonloppua teille vaan.

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.