IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina
Heips!
Sain tossa eilen luettua Kuoleman varjelukset...Mitäs mie oon tehny viimeset 2 viikko, ollu tylsä tyyppi ja lukenu potterit, ku se leffa tulee kesäl. Seiskan loppu on sen verran mielenkiintoinen, että siit vois kirjottaa vaikka koko päivän.
Se että Severus oli hyvis, oli kyl ihan arvattavissa, oon tykänny Kalkaroksesta alusta asti en oo vaan koskaan osannu selittää, että miksi. Se että Kalkaros rakasti Lilyä oli todella söpöä, koska Severus joutui taistelemaan Jamesia vastaan. :D Sanotaan että Harry on muuten ihan isänsä näköinen paitsi, että hänellä on äitinsä silmät. Häiritsee vaan se että Danielilla on väärän väriset silmät...Koska mulla ittelläni on vihreet, niin olis ollu kiva nähä minkä väriset silmät Harryl on, mut Daniel ei vissiin suostunu laittamaan piilareita tai jotain.

Sain perjantaina kirjotettua mun tyylikansion, ja siellä mul on kirjoitettua Potterista. Siinä mainitsen sen, että voisin sanoa, että Harry olis mun yks parhaimmista ystävistä. Olen itse omasta mielestäni kasvanut Harryn kanssa. Ja se että tykkään Danielist tai olla siis ensimmäinen näyttelijä kenenst oon alannu tykkäämään.

Se miten Harry puhuu Voldemortille siin vipossa taistelussa kertoo sen että Harry ymmärsi elämänsä idean Voldemortin vastustajana. Voldemort oli niin kimpaantunut siitä, että Harry puhutteli häntä Tom Valedrona. Se muuten joka näyttelee Voldemorttia niin saa näytellä aika hyvin sen, koska Voldemort on niin mielenkiintoinen hahmo. Vaikka tärkeiden ihmisten piti kuolla niin se kuuluu elämään. Tonks ja Lupin olivat aivan mahtava pari, toivottvasti Tedin tulevaisuus olisi valoisa.

Minä en henkilökohtaisesti ole koskaan tykännyt Harryn ja Ginnyn suhteesta, en mie vaan tiedä että miksi, kun Ginny on Ronin sisko niin siks se on ehä niin uskomatonta.

Se että Puoliverisestä Prinssitä puuttuu kokonaan Dumbledoren hautajaiste on aika perseestä, toivottvasti ne on sentään saanut Feeniksin laulun siihen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.