IRC-Galleria

DiMera-_

DiMera-_

"Ei ole väärin rakastaa heitä molempia. Niin minäkin tein." By Katerina
Heippa!
Nyt on ihan hyvä fiilis, viikonloppuna tuli aloitettua kuoro, älkää säikkykö en laula julkisesti niin kauhean huonosti aika vaikeeta se oli koska itse olen altto ja joudun siis laulamaan matalia ääniä, mut ei se mitään..

Nyt kun on enää kaksi viikoa koe viikkoon niin aloitan kohta lukemaan, ainankin fysiikkaa ja enkkua. Tahtoisin et alkas jo äikkä, se on nin kivaa. :D
Vaikka voisihan sitä itsekkin kirjoitella, mutta kun ei riitä aikaa, ja käsineen kirjoittaminen on aika tuskasta, mutta tykkään silti kirjoittaa.
Viime viikonloppuna sain uuden kuun luettua, no en tehnykkään muuta kun lukenu ja väsänny kuvis työtä ja diggaillu Nightwishin musiikkia. Se live levy on kyl aika mahtava, pitäs vaan käydä polttaa se koneelle niin sai puhelimeen.
Puhelimesta puheen ollen, pitäs viedä sekin korjaukseen, kun siit on kajari hajalla, hieman ottaa päähän.. Ja sit kun mustaan pörssiin on pitkä matka. Tahtoisin uuden luurin...Saa vaan nähä että millon saa, tuskin ainankaan tän vuoden sisäl..
Keskiviikkon alkaa nuokkarit pyörimään ja se on kivaa :) kiva päästä näkemään tyyppejä. Vaikka hieman se ehkä harmittaa kun saadan kakkoset siihen kans, mutta kaikkeen tottuu, jossain vaiheessa, toivottvasti, ja toivotaan et myö mahutaan kaikki nuokkarille, koska kakkosia on niin paljon, oli kyl meitäkin sillon kun myö aloitettiin mut puolet on ainankin lopettanu. Sinänsä harmi.

Toivottvasti tulee Nightwishin hartwallin keikasta dvd:ee niin pääsis kattoo, isoo menoo.

Mut tästähän tämä vikkko lähtee..Heippa hei!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.