IRC-Galleria

Diablotar

Diablotar

KAUNA PUSIKKO, TÄÄLTÄ TULLAAN!!

mitä rakkaus on?Lauantai 19.12.2009 16:30

Mitä rakkaus on?

Tunnet sisimmässäsi pistoksen, et osaa selittää sitä. Kaipaat jotain, jolle et löydä selitystä. Kun uskot tietäväsi syyn, paljastat sen,mitä sitten tapahtuu? Elät onnelisen loppu elämän, ehei. Kaikki kääntyy takaisin menneeseen ja löydät sydämen jonka tikari on lävistänyt.
Vuodatat.
Kuihdut, et luota. Kaikki ympäriltäsi katoaa. Jäljelle jää vain haavoittunut sydän ja muistot jotka kalvavat vielä kuolin vuoteella. Olet yksin, tässä maailmassa, yksin luomassa omaa elämääsi. Tuleeko sinusta sitten juoppo tai pääministeri, oli sinullakin lapsuudessasi toive ammatti. Toisilta haave kaatui jo esikoulussa, toiset taistelevat unelmiensa puolesta, saavuttavat ne ja elävät voittajina. Omaa elämäänsä.

Miksi jäädä tuleen makaamaan, sinusta tulee vielä jotain jos niin haluat. Älä anna muiden tai menneisyyden lannistaa sinua. On maailmassa meille jokaiselle se oikea, vaikket löydä sitä vaikeina aikoina, saatat kohdata hänet kaupassa, juuri kun olet tullut kaato sateesta itkuisena ja haluaisit vain pois. Hänen mielestä olet kaunis vaikkei hän kerrokaan sitä, hän haluaisi lohduttaa ja antaa sinun itkeä suruasi, auttaa sinua toipumaan.
Toisinaan erehdykset ajavat meidät aavikolle, silloin kuihdut uudestaan, sydämesi palaa ja tunnet kuinka ruumiistasi valuu viimeinenkin elämän halu.

¤Teksti saa sinut ajattelemaan, onko sinua petetty, oletko oikeasti onnellinen, haluat sitä? Usko rakkauteen ja rakkaasi uskoo sinuun siihen viimeiseen päivään saakka¤

Kopioi tämä päiväkirjaasi, anna itsellesi aikaa ja luota vaistoon. Jos pieni osa sinua sanoo ettei tämä ole oikein. Älä jatka.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.