IRC-Galleria

Diandra

Diandra

Dona Nobis Pacem

Rentoutuminen on ihanaa.Perjantai 02.03.2007 03:38

Mulla oli ihan mielettömän hieno ilta tänään. Oltiin puol kuudesta yheksään kuorotreeneissä, jotka meni itseasiassa ihan älyttömän hyvin ja mulla oli jopa hauskaa eikä turhautunu olo niin ku yleensä biisejä jankatessa. Meikkasin Vektuksen. Olisin laittanu vaan vähän kajaalii sille, mutta Ansku käski laittaa ihan sikana lisää! Hih... Sit siitä kehkeytyikin ihana emo-poika/anime-sankari, jos siihen yhdistää punasen samettiviitan. heh. :)

Harkkojen jälkeen tultiin meille syömään äidin tekemiä lettuja ja katottiin Idols ja LOST (joka muuten loppu ihan pask*an paikkaan). Meillä oli hauskaa kun otettiin kuvia meistä ja mietittiin mulle esiintymisasua Katuvalossa konserttiin... Ette usko, mitä asuyhdistelmii me kokeiltiin mulle. Kamalaa. Mut mennään shoppailee maanantaina mulle esiintymisasu kun mulla on tilipäivä. Vektus saa olla mun stylisti. Ee sano autossa kun mä heitin sitä himaan, et silloin ku tapaa ystäviä, siis niitä, joista oikeesti välittää, niin lihakset rentoutuu ja on paljon vapaampi olo. Täytyy myöntää, että totta se puhu. Mulla on ihan älyttömän rento ilta takana. Osittain siks, etnäin Puzzlen ekaa kertaa noin puoleen vuoteen ku se kävi hakoissa moikkaa meitä! Ja sit sain tietty viettää taas vaihteeks hauskan illan Vektuksen kanssa... :)

Mut nyt tutimaan, et voin taas huomenna tuhlata päiväni joutavuuksiin. (Paitsi illalla kun lähden SuviSommarin ja ehkä muidenkin kanssa laulamaan karaokee.) Jee!

Öitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.