IRC-Galleria

DirtyDust

DirtyDust

"Kuolen ennen kuin täytän 21 vuotta, ja kun kuolen, kuolen kuuluisana" -Nancy Spungen

Perjantai 112Lauantai 15.11.2008 02:00

Joo, tää Perjantai oli vähän epätavallinen. Siis mä, Essi, Vilma, Johanna, Jutta ja Rosa, oltiin Mäkkäris, syötiin siel ja silleen. (älkää nyt ihmiset ymmärtäkö väärin, koska siinä et mä oon mäkis ei oo mitään epätavallista :'DD)
No, sit ko Jutta ja Rosa lähti, ni me ki sit lähettii, ja mentiin keskustaan, linja-autoasemalta. Siin me sit oltiin menossa Valintatalolle, kun yhtäkkiä siinä Eerikinkadulla oli kaks miestä, joista toinen löi sitä toista niin, että se kaatu maahan. Sit se sitä toista lyöny mies pölli sen kameran ja alko hakkaamaan sitä lisää. Essi ja Johanna lähti paahtamaan vaan äkkii eteenpäin, ja niin tehtiin mä ja Vilmakin, mut sit me Vilman kans pysähdyttiin ja alettiin panikoida, et pitäiskä soittaa jollekkin, ja sit me päätettiin soittaa 112:teen. Sieltä sitten kyseltiin kaikenlaista ja sit hetken päästä poliisit tuli ja vei ne miehet johonkin.
Sit Essi lähti kotiin, ja mä, Vilma ja Johanna mentiin Hansaan, joka oli ihan autio :O. Siellä oli tyyliin pari ihmistä, ja sit jotkut tuli esittelemään meille jotain nuorison AA-kerho esitetta tai jotain ja häipy sitte. Siinä me sitten hengattiin vähä aikaa, ja mä menin tanssimaan sit siihen hansatorin lavalle, joka siihen oli pystytetty. ;D Johanna oli vaan : " Kata lopeta, mä häpeän sun puolesta jo, lopeta!" :'DD.
sit joku tummaihonen tuli ja sano jottai, ja tuijotti mun persettä, ja Vilma siihen oli sit et: " Se tuijotti sun persettä ja sano jotain, ehkä se sano et sun pehva on hyvännäkönen tai jotain!"
Mä: "Nii, tai sit se haukku mua just himo FatAssiks :D".
No, mut sit me vähitellen lähettiin kotiin, ja siin sit joku tyyppi tuli ja sano et me näytetään ihan 15-17 vuotiailta. No, joskus kun on kännissä, voi toi arvostelukyky vähän heikentyä :DD

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.