IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tampere -> Hyvinkää -> TampereSunnuntai 17.12.2006 19:58

väsyttää ja käteen sattuu.
oltiinpa viimeyönä pikku UrbanAdventurella.
elikkäs päätettiin vaan lähtee ajamaan johkin. ensin tietysti valmistauduttiin huolella, eli käytiin samin ja japen kanssa ärrällä ostamassa 3 x 6pac ja 1 x OukkiDoukki. Ihan riehaannuttiin noiden makeisten kanssa, ei oo taas hammaslääkäriin asiaa :E
sit oltiin ja mentiin ja popitettiin ja käytiin hakemassa Venla ja Essi Japen Tila ooppeliin, käytiin uudestaan ärrällä ostamassa lisää mehuja ja sitten suunnattiin moottoritielle.
siinä se matka taittui hilpeästi parolaan jossa pysäytimme perheauton jollekkin random dösärille jossa oli kiva käydä kepillisellä. tytöt vines.
ammuttuamme hieman pissaa orgasmisoukkereista joimme lisää olutta ja suuntasimme hämeenlinnaan joka nukku ihan täysin, ihan eloton mesta.
sit ajettiin vaan kokoajan ja oli hauskaa, kunnes pääsimme hyvinkäälle. no ei muuta, mutten päässyt baariin koska mun paperit oli limellä. Nice.
istuskelin sitten autossa ja popitin ja näytin tärkeeltä, kunnes semmonen tanopää transiittikuski tuli uhoomaan ja auto oli pakko siirtää. on muuten mukava ajaa se Japen stara. siinä sitten näytin taas tärkeeltä ja odottelin että muut tulee baarista joka oli kuulemma ihan ala-arvonen paikka. sit lähettiin takas tamperetta kohti. pysähdyttiinpä jossain vitun posion tai jonkun narvan absilla ja syätiin juustohamppareita. ei saatu talon kastiketta eikä miniporkkanoita, ja ketsupista on kuulemma ollu joskus puhetta.
sit pöllittiin venlan kanssa tuttifruttikarkkeja ja lätkittiin Ed pulle täyteen kaiken maailman kuitteja. lopulta olimme takaisin Tampereella ja Japella, sisäistyimme ja joimme lisää. puin siinä sitten boxerit jalkaani ja nukahdin japen isän sänkyyn. kiitos <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.