IRC-Galleria

DonJone

DonJone

syö päänsä.

Blogimerkintä

« Uudempi -
Lueskelin tuossa pari kuukautta vanhaa uutisjuttua, että kaikille ketkä hakevat turvapaikkaa Norjasta, pitäisi näyttää elokuva homoseksuaaleista. Pian tämän jälkeen kaverin kanssa keskusteltuani; minua heitettiin argumentilla, että mitä Suomeen tulevien turvapaikan hakijoille pitäisi näyttää.

Heille pitäisi ensinnäkin näyttää leikkaamaton, 7 tuntinen versio "Kahdeksan Surmanluotia" -elokuvasta. Ja sen jälkeen sanoa, että tämä kuvaa sitä aikaa, jolloin Suomella meni hyvin.

Useinhan moni näistä turvapaikan hakijoista tulee maista, joissa muslimi on "suuressa uskossa". Heiltähän useimmiten kielletään sian syönti, alkoholin käyttö sekä naisten täytyy peittää itsensä.

Näin ollen heille voitaisiin näyttää video suomalaisesta joulupöydästä, että miten voi syödä kaksi kiloa sikaa kerralla.

Alkoholin käytöstä voisi näyttää videon Vesa Keskisen esiintymisestä "Maria!" -ohjelmassa. Siinä kohtaa voisivat maahanmuuttajatkin ihmetellä, että miten voi juomalla kolme lasia viiniä tyhjään vatsaan, pystyy näyttämään siltä kuin olisi juonut kolme vuotta lasolia tyhjään vatsaan.

Ja sitten tästä naisten peittämisestä voisi näyttää videon Johanna Tukiaisen tanssi -esityksestä. Taustalla voisi olla voice-over joka voisi sanoa, että pakko ei ole peittää, mutta tässä tapauksessa olisi kannattanut.

Mainittakoon vielä, että muslimeille voitaisiin antaa käytännön neuvo, että jos käyttää oranssia niqabia, niin kannattaa varautua, että jengi rupee tunkemaan kirjeitä suuhun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.