IRC-Galleria

Aamulla lähtöMaanantai 04.05.2009 01:07

Huomen on se päivä! Mä lähen pohjoseen!! 8D juna tosin lähtee täst Tikkurilast 7.46 et pitää herätä klo 6.00 x( Onneks ees kerran pääsee Tamperetta ylemmäs xD pitäisköhä alkaa jo nukkuun.. kello on jo 21.57.. Oon muute iha silmät ristis aamul xD ja oon sit taas tiistaina vast 23.30 tiksis takasin.. suoraan nukkuun!! onneks on ke vapaa koulust 8D ja sit keskiviikko iltana vepariharkat :P ei paree pitää kännyy taskus jos jätkät päättää kastella mut.. ku meil kastellaan jos on suorittanu just jonkun kurssin tai ku on käyny ekalla keikalla.. Jotenki ne sit onnistuu kasteleen.. eka ajatus mikä tulee mieleen on en sitoo puuhun ja aseman seinästä työjohdolla ja fogfighter- suihkuputkel vettä naamaan, tosin ei iha suoral.. sattuis varmasti xD kumminki sen verran kova paine on..

Tuli eilen hyvät naurutki.. Oltiin kai Dress Manis tai Onlyssa Marian, Lean ja parin muun tyypin kans.. Aloin sit siin katteleen seinäs olevaa jauhesammutinta ja juttelin siit Marialle..
Mä: "Tulee kyl aikamoinen sotku jos tollane laukee käsiin"
Maria: O.O *reps*
Joku mies: O.o??

Ja tänää ku Maria näki Laurin Kampis ja tietty kerto multa terkkui sille ni Laku lähetti takasin mullekki ^^ Raasu oli vielki kuulemma shokissa siit sika"flunssasta" ku olivat rundilla Meksikossa just sen aikaan.. onneks ovat nyt Suomessa^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.