IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Demo, sonna no kankei nai!Tiistai 03.03.2009 19:51

Ubaah. Tokiosta kirjoittelen. Siita on taas vierahtanyt hieman kun viimeksi kirjoittelin. Kyseltiin saita. Uskotteko etta taalla sataa lunta. Tai siis rantaa. Ja pari paivaa sitten mentiin viela Kiotossa teepaidoilla.

Kioton yoelama ei kummoisempaa maanantaipaivana ollut, ja ilman sen kummempia lahdimme Tokioon seuraavana paivana. Tanaan mm. vietin Akihabarassa aikaa noin seitseman tuntia, ja etsin Harajukukusta Marimekon liikkeen. Nyt en jaksa sen kummempia kirjoitella, sen verran vasyttaa. Olen tehnyt listaa ruoista joita pitaisi viela maistaa. Shabushabua soimme tanaan, ja nyt on sellainen fiilis etta ei koskaan enaa. Tai ainakaan vahaan aikaan...

Tama on toinen paivamme Tokiossa. Viivymme taalla viela kaksi kokonaista paivaa jonka jalkeen lahdemme kuumille lahteille. Kylvettya on tullut kylla oikeastaan joka paiva, mutta onsen varmasti huipentaa sen touhun.

Janna. Valilla tuntuu, etta tulee japanilaisten kanssa ihan hyvin juttuun, mutta valilla taas on ihan lukossa eika tule muuta kuin sonkotysta. Luulen etta japanilaisten ns. "gaijin-vierastus" on enemmankin kammoa englannin puhumista kohtaan, koska he tulevat todella hyvin juttuun, kunhan haastelee japaniksi.

Loppukevennyksena voisi mainita etta kuulin ensimmaisena paivana izakayan baarimikoltani etta sopisin 「男前」ksi. Saman kuulin myos Shinkansenissa vieressani istuneelta mummolta, joka sanoi lisaksi, etta tuon mieleen hanen lapsenlapsensa. Kiotossa temppeleilla pyoriessa eras vastaantuleva tytto taas supatti 「王子様みたい」 kaverilleen, varmaankin luullen ettemme ymmartaisi. Juska kuuli aluksi 「おじ様みたい」 ja virnuili hetken, mutta kylla silla naama venahti, kun kaikki muut ryhmamme jasenet korjasivat. Kylla ne "kissat" tietaa u__u!

Loppukevennyksen loppukevennyksena: Antti oli puhunut siita, kuinka tornit ovat fallisia symboleja. Kun sitten saavuimme Ikebukuroon, jossa Tokion majapaikkamme sijaitsee, tokaisin siella olevasta tornista 「なんかペニスみたい。」 Kadulla vastaan kavellyt nuorehko japanilaismies ilmeisesti kuuli, mita olin sanonut, silla hanen ilmeestaan paatellen naurun pidattelemisessa oli taysi tyo.

Loppukevennykset tajutkoon ken tajuaa, en ala niita kummemmin selittelemaan >:D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.