IRC-Galleria

Dreamnation

Dreamnation

"Ja totako mun pitäis pelätä? Juoksentelevaa lehtipihviä?" - Rauski

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Digiexpo Part IITiistai 06.11.2012 00:12

Juu, täällä tuli oltua viime lauantaina. Ja voin sanoa tämän:



Koko Digiexpon alueesta..tuossa oli pelit. :I

Lähettiin siis aamulla ajoissa (joskus kaheksan aikaa kait), että ehitään autolla parkkiin ennen pahimpia ruuhkia ja onnistuttiinki siinä hyvin. Lippujonojakaa ei ollu, ni päästiin nopeesti sisään.

Ja pelialue oli kaluttu läpi n. puolessa tunnissa. Siis se oli surkeen pieni alue. Onnistuin kyllä kuluttamaan siellä useammanki tunnin ku odottelin Lauraa ja Joonasta saapumaan. :D
Tuli pelailtua ainaki
♣ Luigi's Mansion | 3DS XL
♣ Singstar Suomi Hitit | PS3
♣ Kinect Adventures | XBox360
♣ Rayman Legends | Wii U
♣ Fruit Ninja | XBox360 (Kinect)
♣ Epic Mickey 2 - The Power of Two | Wii
♣ PlayStation All-Stars Battle Royale | PS Vita

Oisin halunnu kokeilla Dance Central 3:sta XBox360 Kinectille, mut en sitte kehdannu. :D Ja rakastuin tohon Raymaniin ♥ Harmi vaan, et se on Wii U:lle. Meinaa se pelausmekanismi hyödyntää Wii U ohjaimen kosketusnäyttöä, ni noilla muilla konsoleilla ei semmosta oo. Eli oon melko varma, ettei sitä tulekkaan muille konsoleille. :c Ja ton demon perusteella se on suurimmaks osaks kaksinpeli. En tiiä onko siinä yksinpeli mahollisuutta, koska olin tyhmä enkä kysyny. D:

Vaikka tuol oliki ihan hyviä pelejä (Luigi's Mansion ♥), ni pelejä ylipäätään oli tuolla jostain syystä ihan säälittävän vähä. D: Joko uutuuspelejä oli vähän tai sitten...en tiiä. :I Joka tapauksessa en usko että mennään enää ens vuonna. Haluisin kyllä, koska mä viihdyn tuola, mut emmä yksin sinne jaksa mennä ja iskä sano jo, et HÄN ei lähe enää.

Kannatti muuten ottaa 3DS tonne mukaan. Mii Plazalla n. 30 uutta Miitä. Sekä yks heppu, jonka olin aikasemmin jossain tavannu. Olin ihan äimänä. :D Kävin kattomassa myös Wii U shown ja Playstation shown. Oli muuten mahtavaa katottavaa. :)

Ens vklp sitte lemmikkimessut ja mummulle isänpäiväkahville. ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.