IRC-Galleria

Drug-Addict

Drug-Addict

•̪● •̪&#9679

Tuskavuodatus.Maanantai 30.06.2008 19:47

Tämänvuoden tuska oli ihana, alotetaan nyt päiväjärjestyksessä sitten.,

Perjantai hirvee känni, ronin bileet oli aivan mahtavat.. munmielestä oikee mitää erikoista silti.
Lauantai oli vauhdikkaampi jo, Todistin 9mm aserikoksen a2 portailla, jätkä veti naama edellä asvalttiapäin vartioiden alla.. Rapa suuttu ihan vitusti ja meni lasipöydästä läpi, Tein jonkunäkösen siteen siihen ettei tulisi niin vitusti verta, jotkut muijat alko yököttelee. Roni kuittas mulle siitä rapan selästä "Älä vittu ota sitä lasinsiruu pois, noooni nyt sä otit sen pois" :DDymsyms.
Sunnuntai, ostin taas 80%. meni muisti (joten täytän kertomuksien perusteella) Ryyppäsin itteni sellaseen suunilleen 6promillen humalaan, oksensin taas itteni päälle jotain verta/limaa/pitsaa ja rollasin sen päällä. Nyin kuulemma aika pahasti ja silmiäni ei muut nähny ku jotain kramppasin. Sitte mulle soitettiin ambulanssia ja kun se tuli nousin salamana pystyyn ettei mua vietäs.. joku kävi kusettaa niille mediceille että olisin muka lähteny jo himaa?? sittenku se lanssi meni pois sammuin kuulemma heti uuestaa... Luulin että jesu olisi maanantai aamuna ollu täällä ?`?
jesu "niin ja mistälöhä johtuis et kuulrn kokoaja et tääl ois vitusti lössii ja kaikki puhuis o.O'" mulla just tollanen fiilis. saatana tärisen ihan "hullusti" eikä motoriikka pelaa viel. en pysty enää kirjottelee.

Junassa oltii hiljasessa vaunussa menossa himaapäin nii kuulemma noora häpes silmänsä päästä kun menin junan vessa ju huutolaattasin "GROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWR" :DDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.