IRC-Galleria

Saaaaaatanan ruotsin tehtävät !! Kuka urpo ymmärtää ruotsii (saatikka ruotsin vaatetus sanastoo) nostakoon kätensä ylös ...... Hieno homma, kenenkään käsi ei noussut ylös. Toisaalt taas huono homma, koska kukaan ei voi auttaa mua. Ees kaikkitietävä luojan apuväline google ei pystyny auttaa mua. Eli tässä masennuksen ja stressin täytteisessä mielentilassa heitän ruotsin kaksipuolisen A4 tehtävämonisteen huishelvettiin ja toivon, että ihme tapahtuu ennen paperin palauttamista.
*Tässä vaihessa viittaan esimerkilliseen ja opettavaiseen äitiini, joka tänään katsoi jääkiekkoa tv:stä : " Saatanan ruotsalaiset teki maalin !! voi vitun vitun vittu !! suksikoon vittuun ja AAAARGH perkele.... perse pystyyn ja pankoot toisiansa mitalit kaulassa !!" jotenkin noin se meni ... ._.
Joten tähän mahtavaan masennukseen syön mahtavaa äitienpäivä kermakakkua jonka "mahtava" minä tein tänään (su.) -__-`
Tosin tämä mahtava stressi ei hellitän ennen kesää... ei sillä etten olisi tyytyväinen siihen, että on jotain töitä mistä saa rahaa. Mutta ... nää hommat vie multa hengen tässä koulun ohessa. Kuten jo tuossa aikaisemmin vuodatin kaiken sinisen ja keltaisen värin päästäni, niin sen lisäksi pitäisi saada väkerrettyä äikän puhe esitelmä -___- ja kokeita on nii maan perkeleesti, että ei pysty ei kykene. Viikonloppunakaan ei saanut oikeastaan mitään tehtyä ... syy ? .... luin lähes kolme tuntia historiaa wikipediasta joidenkin utooppisten päähänpistojen takia. Ja äitee on syypää tähän. Viikonloppuna piti sitte lukee kaikki iso-britanian, irlannin, venäjän, suomen, hongkongin, preussin, sveitsin, ahvenanmaan, amerikan itsenäisyys sodan, molotovin coktailin, laika koiran, apollo 13:sta, seitsenvuotisen sodan, jenkkien, absintin, ranskan liljan, LSD:n, akselivaltojen ja yhdistyneiden, suomen talvisodan ja kaikkien muiden pikkujuttujen historiaa näihin liittyen >__< ... miksi ?? jaaaa-a, hyvä kysymys.
Homma lähti siitä, ku automatkalla tuli puheeksi, että onko iso-britania se koko helahoito vai onko se vaan joku alue vai tarkotetaanko englannilla sitä koko paskaa vai vai vai vai .... @___@ blaaaaaaaaaaaaaaah (*tyhmyys kiertää suvussa*)
Ja jos joku kysyy, että miten se sitten on. Niin voin jo näin etukäteen sanoa että, KATO WIKIPEDIASTA !!!
... Jos joku keksii jonkun kätevän stressin lievitys vinkin niin vastaanotan ideoita. nukkumaan
>
.(-_-). ~Z z z Z

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.