IRC-Galleria

Eälindir

Eälindir

"Ónen I-Estel Edain, ú-chebin estel anim"
Painonvartijoiden esitteitä, Velemuja, Härhöjä, puremisjälkiä ja oravia. Jaape on härhö, mutta härhö on positiivine sana, toisinku hörhö. :')

Myö ollaan muuten vähä velemuja Härhön kans. ;---)))
Ja Härhön STONE-huppari maistuu btw pahalta. Velemu otti tästä selvää puremalla Härhöä ranteesta päivällä.

Myös matikantunnilla tapahtui, Korsettiplansettipikkukitaristi oli oravan näköinen ja Tiikerihai oli ihan selvässä henkisessä koomassa.
Velemukin oli "pariskuntamme" mielestä tunnilla yhteyksissä henkimaailmaan.

Mutta yhä edelleen koulun pihamaalla kaikuivat välituntien aikana "RIII!"-huudot. Sattuipa vaan myös Härhö huomaamaan olevansa ilmerikas ihminen. Mainitsemisen arvoista on myös Härhön lehmityttö-look. Sillä Härhö näytti aivan lehmitytöltä letteineen.
Mutta olipa unohtua kuulutukset, Easy Living, Rock 'n Roll All Night
ja Smoke On The Water kaikuivat koulumme keskusradiosta kun musiikinopettajamme mainosti paikallista "bändikerhoa" (tällä voi olla myös muita merkityksiä kuten 'sala syömingit' tai muuta vastaavaa), ja huomasipa myös Tiikerihai että yhteydenpito häneen tulee jatkossa tapahtua pullopostilla. Mutta voi, Härhö kuuli tänään ihanan lukiosaarnan, hänen hupparinsa varastettiin fyssan tuntien ajaksi, ja hän joutui taiteilemaan jonkun tunnetun kellaribändin logon Essin käsivarteen... 8---DDD

*Kiitämme, kumarramme ja liukenemme rikospaikalta*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.