IRC-Galleria

Mulla oli mukavaa puuhaa viime viikolla. Näin kavereita, ratsastin, lenkkeilin, olin PMMP:n keikalla, pääsin kympillä alle 50:en jne. MUTTA sitä kaikkea oli vain liikaa. Koko ajan oli väsyny olo ja tuntui, että mistään ei ehdi nauttia. Töis oli hyvä viikko, mutta kiire. Tuntui, että en ehtiny olla edes kunnolla töis, ku oli paljon työpaikan ulkopuolella hoidettavia juttuja.
Sitten ostin ittelleni kunnon ratsastuskengät ja hanskat. Toimi hyvin! Piia "pakotti" mut hyppäämäänkin hieman, ja hyvin meni. Neiti vaan kuumenee aina niin paljon esteistä, että olin IHAN loppu tunnin jälkeen. Kaikki lihakset kipeenä, hikosin enemmän ku juoksemas ja hengästyin saman verran ku intervalleilla... Eli käy kyllä kuntoilusta toi ratsastaminen! Tällä viikolla meen to ja pe. Se on hyvä, että pääsee peräkkäisinä päivinä ja saa kunnon tuntumaa. Mun vaan pitää alkaa ratsastamaan sitä kunnolla. Pyytää ja saada se menemään koottuna jne. Mut ku yritän keskittyä ihan vaan perus juttuihin, ni en pysty vaatia enempää viel:D
Eilinen juoksu tosiaan meni onneks ihan hyvin. Päästiin su aamuna 3.30 nukkumaan, ku piti PMMP:n keikka kattoa loppuun asti ja sit ajaltiin Seinäjoelle. Aamulla oli niiiin väsyny olo, että en olisi lähteny hölkälle, jos Päivi ei olisi tullu kyytis. Matkalla viel ajattelin,että en juokse. Kyllä se olo siitä sit parani ja kolme ekaa kilometriä juoksinkin viiteen minuuttiin. SItten aloin jäädä ja hylkäsin jo ajatukset toiveaikaan pääsemisestä. Mutta kovasti vaan sain itteni tsempattua lopussa ja juoksin itteni ihan loppuun ja pääsin tavoitteeseeni. Nyt seuraava juoksu onkin varmasti vasta puoliska 9.5, ellen mee maanantaina Alavuudelle juoksemaan 8,5km. Saa nähä... Ostin reittitallentimen (vai miksikään sitä sanotaan...). Se tallentaa sateliitin kautta juostun/ajetun jne. matkan ja näyttää nopeuden, korkeuserot ja vaikka mitä! Hieno laite, en vaans aanu vielä toimimaan ja olin ihan raivona koko aamun. Nyt töis oon rauhottunu ja Jari-Matti saa sen mulle laittaa kuntoon. Pääsee pyörällä ajeleen juoksureittejä ja muutenkin näkee matkan, minkä on juossu. Jee oon innoissani!
Tää viikko on kiva, ei läheskään niin täysi kuin yleensä. Enää on yksi kurssipäivä ja se on ens viikolla. Ja sitten vielä piiiitkä viikonloppu, oi joi. Tulee kyllä hyvään saumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.