IRC-Galleria

Voi meitä.Perjantai 17.04.2009 10:33

Oltiin niiin innoissamme sunnuntain mallitouhuista, ja kuinka kävikään! Jari-Matti konkkaa sauvan kans, ku telo jalkansa ja mä en uskalla nielasta, ku kurkku on niin kipee. Harmi, että just nyt tuli tällasta! Mut mä nyt pääsen varmaanki lavalle, jos otan rauhallisesti sunnuntaihin asti. Mitenkään se onnistuu... Tänään on harkat, huomenna olis kitarakurssin "keikka", pyörän huoltoarviointi jne. Lenkit pitäis hoitaa! Oon jättäny typerästi intervallit nyt loppu viikkoon. Ja ke ja to oon vaan ollu pyöräilemäs reilua puolta tuntia. Höh. Ja oon ostanu uudet lenkkarit!! Treeniin toiset ja toiset kisakengiksi. Edelliset lenkkarit olikin vajaan vuoden liian pitkään... Pitäis tonnin välein vaihtaa ja mä oon menny yli kaks tonnia, samoilla kengillä koko ajan. Joku innokas myyjäpoika Vaasassa sai mut sitten tajuamaan(??), että täytyy olla erilliset kisakengät. Siellä ei ollu ihanissa Adidaksissa kokoja, ni hain eilen Halpa-Hallista!! Karhun kengät. Ei ne nyt kisakengät oo, mut kevyemmät eikä niin tuetut. Pitää nyt vaan kattoa, että ehdinkö juosta ne sisään ennen Kyrönjoki maratonia. Siel odottaa kymppi. Ja nyt vois jättää baarireissut edellisenä iltana tekemättä... On nimittäin ollu hieman raskasta juosta muutaman tunnin unilla, vaikka ei olisi alkoholia juonukaa. Taidan vetää siel siis super ajan;)
Olin eilen ratsastamassa taas, ja tulin tallilta pyörällä! Se ei loppujen lopuksi oo paha matka. Jari-Matti mittas, että 12km, mut Eniro näyttää 9. Mulla oli eilen myLoggeri mukana, ni saa kattoa oikean vastauksen:) Se heppa menee nyt aika kivasti. Rauhallisemmin, vaikka välilläkin ryntäilee. Olin eilen ainut maneesissa ja siitä se ei niin välittäny, joten mentiin aika ruahas. Nyt varmaan alan käymään myös joskus viikonloppuisin, ni saa kunnon tuntuman. Ja mä myös tykkään tosta hommasta paljon! Ja oon Piian kautta ja innoittama ostanu uudet kengät, shapsit, jalustinhihnat, hanskat, takin... Toki takki oli kirpparilta, hyvä minä!
No toivottavasti kurkkukipuhellittää ja pääsen pian testailemaan uusia kenkiä! Ostineilen myös pyöräilykypärän, mun ajo kun on hieman holtitonta ja jarruttoman pyörän oon huomannu vaaralliseksi Seinäjoen autoilijoiden keskellä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.