IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Moon raivona.Keskiviikko 15.11.2006 17:12

Onko tää "kaupunki" joku testilaitos, jossa testataan ihmisen sietokykyä?? Oon odottanu tätä päivää jo tovin. 15.11, PMMP uus levy kauppoihin. Vaan ei Savonlinnas! Levykauppaan tulee ehkä perjantaihin mennes, tavarataloon "luultavasti ensi viikolla". MITÄH??! Se levyhän ehtii jo Lapuallekin ennen ku tänne (sori vaan lapualaaset..).
No, lohdutuslahjaksi itselleni päätin vuokrata leffoja. Kipeänä kun olen ni se on vallan sallittua, jopa suotavaa(: Sen kuitenkin päätin, että en osta karkkia. Hyvähyvä. Mut siin vaihees ku potkasin rapaset sohjomössöt pohkeille ja kangaskassille, lupasin itselleni pähkinöitä. Ja myös pidin lupaukseni.
Tääl tää sää on taas uskomaton. Mittari näyttää plussaa, mut tuonne tuiskeeseen jäätyy. Sorsatki on niin jääs, et meinas alle jäädä. Enkä mä ees kävele kovin kovaa... Täs tuules pääsis varmaan hyvin lentään etelään, menkää sorsat menkää!

Onhan tää minun kaupunkini, ja harmittaa varmasti keväällä, ku tääl hengailu jo päättyy... Mut silti!!
Halusin kovasti sen levyn NYT. Noh, ehtii sen myöhemminkin. Jännittää suuresti. Pelottaa, jos petyn siihen. Mut ihan hyvät arvosteluthan se on saanu. Mun odotukset on vaan niin korkeella. Kyl mä siihen tiimiin luotan, hyvä levy sieltä tulee(:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.