IRC-Galleria

mitä?Sunnuntai 23.05.2010 11:19

Siis vittu mikä päänsärky mulla on just nyt.
Herän täällä mun kaverilla just ja tota... Ketään ei näy, kaikki oluttölkit pullot , ruuat ja oksennukset, paitsi toi yks ämpäri mun vieressä johon on oksennettu. Oon muuten aika varma ett se ämpäri on Soffiin... en mää oksentanu eilen. Mutt niiinku tuntuu ett oisin vielä vähä kännissä.

Niin mutt siisku heräsin en nähny ketään ja oli ihan clean koko house! Joko ne siivos eilen jotenki käyttäen taikaa eilen tai sit mää oon sairas ja muistan asiat ihan väärin eilisestä! hahah mää oon sekasin! Mut hei haluisin löytää Nicken, mutt en uskalla koittaa aukasta ovia ja checkata ett miss se on.

Noh mun kyyti tulee, haha noin tunnin päästä! ei yhtään tylsää ja ärsyttävää istua tässä tietokoneella senaikaa!

Mun hiuksethan törröttää jokapaikkaan ja meikit on niinku alicecooperilla!

Hieno homma.


mutt eilen oli kyllä hauskaa!

HeiHei

P.S. tai ehkä mää kirjotan jotai ihan random justtuja tänne ny ku tuntuu nii känniseltä ja aikaa on... tämähän ei oo oikeesti mikää hyvä asia kirjotttaa kännisenä jotai netissä mutt mulla ei oo nyt mitää muuta tekemistä nii tää vaikuttaa ihan hauskalata hahah. voiku joku ois heräny munkaa nii voisin tehä jotai muuta, Netissä on nii tylsää nykyää. Ehkä mää katon jotai sarjaa niii ei tuu tylsäks ja voisin unohtaa tän mun päänsäryn ja huonnonvoinnin vähäks aikaa joss rupeen attoon jotai sarjaa. Hyvä idea teen sen kyllä nyt JA HAEN KANSVETTÄ :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.