IRC-Galleria

sunnuntai ja kritiikkiiTiistai 01.12.2009 15:00

oltii lahes kattoos ku serkku (4v.) oli tanssimassa :)
mä olin tietnki iha innoissanu ku päästää lahtee kattoo, et siel on varmaa tosi hienoi ja monipuolisii ohjelmii!
no paikka oli ihan surkee, vaik se oli joku lahden konserttitalo, mut ei sytyttän. kouvolassaki on hienompi mis oon ollu kattomassa vilman tansseja. en kuitenkaa antan sen paikan vaikuttaa, aattelin et ehkä ne ei oo saannu muuta.

en jaksan millää oottaa et se esiintyminen alkais ja ootin vaa koko ajan et nään jotaa iha sika hienoi esityksii!
ku se alko ni olin et huhhuh!! niitten ohjelma oli _pelkkää_ hip hoppii!!11 oikeesti vaan sitä ja sit jotaa muka nykytanssii. pah sanon mä, siel ei näkyn mitää muuta ku hip hop ja vaikka ois ollu jotaa 'nykytanssii' ni siihe oli sitte yhdistetty hoppii :) et näin

1. ne tanssit ei menny samaa aikaa. eri aikaisuutta oli huomattavasissa _paljon_
2. ihmiset oli eri tasosii -> ei hyvä
3. toisii ei vissii kiinnostan! :o kiva vissii tanssii ja kattoo maata ja laittaa jotaa hiuksii!11 IHMISET HYVÄT KOREOGRAFIAN AIKANA EI PISTETÄ VAATTEITA TAI KORJATA HIUKSII!1 JOS SULT TIPPUU HAME NI SIT SE TIPPUU VOI VOI! onneks osa osas olla noukkimatta tonttuhattuu ku se tippu:)
3. miks harrstaa tanssii jos ei todellakaa osaa tai kehtaa? herää kysymys
4. sit ne nostot! huhhuh. 1 ihminen nostettii spagaa ja siihe tarvittii vissii 100 henkilöö! :D:D::D
6. ja sitte mua häiritse se, et seuraavat tanssijat meni toisten ohjelman aikaan jo valmiiks paikallee. musiikki jatku vaik ohjelma loppu ja siel oli kyl semmosii mixauksii :D
sit mua häiritsi ku toiset kappaleet kesti 100 vuotta ja toiset 1 sekunnin? öö, ok:o
7. mua vaa häiritsee koukku nilkat, iha tosi. jos tehää jotaa balettii tai hyppyi mis pitää ojentaa nilkat ni OJENTAKAA NE!

mä en todellakaa jaksa kattoo mitää hoppii, koska se ei kiinnosta! se ei oo kaunnista. oon oppin voikan ja siin pysyn. oikeestaa hoppi on kauheeta tai on se hienoo sitte ku sitä osataa, esim. american best dancegroup ;)

sitte äiti oli känny kattomassa eilen, et mitä siin seuras opetetaa, ni muka monipuolisesti eri tanssilajei ja kaikki mahdolliset alkeet! joo joo, oispa näkyn myös siin esitykses D:

joo, tiedoksvaa, et en oo ittekkää mikä paras, mut jos oisitte nähny sen esityksen ni oisitte munkaa samaa mieltä, joten älkääpä ajatelko siel et oon se joka osaa kaiken. joo en väitäkkää sitä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.