IRC-Galleria

jöö purkausTiistai 05.01.2010 01:04

listaa asioita seitsemästä ihmisestä, mitä haluaisit sanoa heille!

1: öö ollaa oltu parhait frendei 1 lk. lähtien ja varmast tullaa aina olee<3 oot mulle yks maailman tärkeist ihmisist enkä vois elää ilman sua:) sul on aina parhaat jutut ja saat mut aina nauraaa oli aisia sit vaikka haarukka, ni just sä saat siit maailman parhaimman jutun;)<3 olla koettu paljo yhessä ja en vaihtasi mitää niist hetkistä pois, ne on ollu suuri osa mun elämää ja tuun aina muistelee niit lämmöllä<3 elämä ei ois mitää ilman sua ja sun höpötyksiä<3 i love u<3

2: joo puhutaa suoraa.. . mua kaduttaa ku pistin meijän välit poikki, mut omast mielestäni mul oli ok syy silloin. tuskin haluut olla ees enää missää tekemisis, mut mä oon antan jo anteeks.. .

3: uu i love skinka<3 oot mulle nii rakas<3 en vois koskaa elää ilman sua:-*<3 meil on aina super hauskaa, vaik välil on vähä kränää, mut niist selvitää, ne vaa kasvattaaa;) en vaihtais mitää hetkii pois ja niit alku aikoi ku muisteleee ni aww8)<3 Rakastan sua 4ever<3:)

4: oot ärsyttävä tyyppi! katot mua/muita nenänvartta pitkin ja luulet olevas paras. hei haloo, herätän sut sun unelmista, et todellakaa oo! ärsyttää jatkuva kiherrys mulkoilu ja 'vihjaileva' puhe :)

5: oltii ennen hyviiki frendei, mut sitte joitai tapahtu :( ja se hieman harmittaa, koska ei olla enää nii paljo tekemisis ku ennen ja meil oli kivaa silloo ;) mut onneks ollaa kuitenki väleisssä =)

6: oon löytäny susta uuen puolen ja se on mahtava!!!<3 uut mun imposrtant frendi<3 meil on aina hauskaaa ja keksitää nimpparijenginkaa super kivaa tekemistä aina<3 ilman suaki elämä ois tylsää. toivottavast tullaa aina oleee hyvii ystäviii<3

7: ei oikeesta tunneta, mut tykkään sun vaatetyylistä =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.