IRC-Galleria

EVLJuge

EVLJuge

uusi vuosi ja uudet kujeet
... niin tässä sinulle muutamia linkkejä.

Hungersite
Sivusto jossa voit linkkiä klikkaamalla auttaa nälkäänäkeviä lapsia, rintasyövästä kärsiviä naisia, katoavia sademetsiä tai hylättyjä eläimiä. Yritykset jotka sponsoroivat sivua maksavat kaiken... sinulle ei tule kustannuksia. Lue huolella sivujen ohjeet jotta apusi ei mene hukkaan.

Kirkon ulkomaanapu
Suomen evankelisluterilaisen kirkon oma avustusjärjestö joka on toiminut jo 60 vuotta ja todella monella tavalla. Tutustu esim. hyvin konkreettiseen "Toisenlainen lahja" -konseptiin

Changemaker
Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva itsenäinen nuorten verkosto, joka pyrkii edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta käytännöllisin ja luovin keinoin.

Yhteinen maailmamme
Täältä saat tietoa kehitysmaista ja erilaisista mahdollisuuksista auttaa heikommassa asemassa olevia.

Reilukauppa
Voit vaikuttaa köyhimpien maiden riiston lopettamiseen myös ostotottumuksillasi. Reilun kaupan merkillä varustetuista tuotteista menee huomattavasti suurempi osa köyhiin maihin joista raaka-aineet yleensä tulevat ja joissa tehdään raskain työ.

Suomen lähetysseura
Suomen lähetysseura toimii hyvin laajalla rintamalla auttaaksen lähimmäisiä kaukana ja lähellä. Lähetysseuran kummitoiminta on saamieni tietojen mukaan erittäin kustannustehokasta eli rahoista isoin prosentti menee perille tätä kautta (ainahan jotain kuluja tulee).

World vision
World visionin kautta voit mm. ottaa kummilapsen.

Plan
Plan on toinen (nuorempi) järjestö jonka kautta voit ottaa kummilapsen.

Ja tehokkaintahan homma on jos meitä on monta eli levitä sanaa eteenpäin ja laita myös blogin kommentteihin lisää linkkejä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.