IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kaduilla Tuulee...Perjantai 03.11.2006 03:16

Aah, taas yksi merkittava paiva takana. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Kello lahentelee jo puolta yota, torstai-ilta ja vasta kaksi breezeri pulloa kumottu... What is happening to the world... Mutta ei se mitaa.. Kauaa ei enaa jouluunkaan ole, jouluun ja siihen etta paasee vaihteeksi takaisin Suomeen, SUOMEEN. Ei silla, englanti on kaunis maa... Taalla tosin vedellaan viela t~paidoissa, ku muut hipit vedattaa jo talvikuteissa... MAHTAVUUS, mutta eihan meille kaikille voi olla suotu onnenlahjoja. Ei silla... Kieltamatta haikee fiilis, ku tietaa et muut paasee kohta vedattaan moottorikelkoilla (tai jaarata autoilla *perkele*)!!!

Mutta niin se vain on, etta elama on!! Eniten kaipaan suomesta (uskomatonta!!) Aitia ja mummoo, ja tietenkin mun rakasta siskoa, seka tietenki niita ihmisia jotka oli mulle viimekuukausien aikana enemman ku perheelta saattoi koskaan odottaa, Jesse, Rauno ja Jenni... Lahinna... Ja ehka tietenkin mun RAKASTA PAUKKUA joka saatana on kohta 20 vuotta kattonu mun touhuja sivusta. Se muuten varmaan on koko planeetan ainoa ihminen joka voi rehellisesti sanoa etta "MA TUNNEN SEN"... Muut ei tunne...~~~> Mut joskus on pakko menna...

Ku muistais vaan itse pitaa niita elaman ohjeita ylla mita muille jatkuvasti jakaa... Rakasta, sua rakastetaan, ole noyra, ja kaikkee muuta paskaa... vitut sano vatanen ku lahti ongelle ... ahhahaaa!!!! Mahtavuus, nyt tupakalle ja SANKYYN!!!! Huomenna on rankka baari-ilta edessa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.