IRC-Galleria

»-(¯`v´¯)-»Perjantai 05.01.2007 18:09

mika sinut saa lupaa kysymatta minun oven taa palaamaan, kertomaan, kuinka kiva ois nahda joskus jutella ja nahtaisko huomenna kahvilla? no ei nahda, ei olla nakemassa jos se minusta on kiinni ja ma pidan siita kiinni etten koskaan enaa anna siimaa, enka anna periksi naista periaattesitani. Niin varmaan, sa haluat vain muistella menneita, mun korvaan se ei kuulosta hyvalta (yy kaa koo nee) mun koirakaan ei sua kaipaa joten anna olla jo, kai sa naet mita saanut oot aikaan; mun sydan on tunnoton: ettas tiedat. on turha koittaa kepilla jaata jos se kuitenkin pettaa. ma en tahdo sua enaa nahda siis hyvasti jaa, hyvasti jaa!
Anna tama kerta jaada viimeiseksi, ettei tartte aina selitella uudelleen ja uudelleen, kuka jatti, kuka petti, kuka lahti, kuka teki, mita tekikin. mun tunteet on jaassa, "tunteeton jaara" niin sa sanoit silloinkin, mika on muuttunut ei mikaan ja sa tiedat sen itsekin. samat virheet toistetaan aitien ja isien perassa samata laulut lauletaan sarkyneista sydamista.

Kiitos sulle, saatanan paska aivo. Toivottavasti ei nahda enaa koskaan! "kuka jatti? kuka petti? kuka lahti?" Siina sulle mietittavaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.