IRC-Galleria

Baka-kertomusTorstai 19.05.2011 22:37

Eipä mitään erityistä kerrottavaa...

Joo lauantaina mentiin Vincentinä. Hirveästi en ehtiny tehdä mitään kun kulutin neljä tuntia pelihuoneessa Blazblue-turnauksessa, ehee. Ei kyllä ollut lähelläkään voittoa, mutta muutaman herran voitin (ne oli ihan ihmeissään, eivät ottaneet mua selvästikään vakavasti, kun olin cossissa ja vieläpä Vince) ja oli hienoa nähdä miten jotkut osaa pelata ihan sairaan hyvin ja se sai haluamaan kehittyä paremmaksi pelaajaksi :D Oli oikein kivaa, vaikka olin välillä tukehtua cossissani.
Harmittaa vaan että monia ihmisiä ei ollut nähnyt yli puoleen vuoteen ja ei ehtiny nyt hengata enemmän. Sori kaikille, erityisesti niisanille.
Sunnuntaina Johan ja oli huomattavasti helpompi olla kuin Vincentin mekoilla ja pitkillä hiuksilla. Siinähän sitä tuli hengailtua ja pääsin ekaa kertaa pelaamaan lastenkorttipeliä ihan livenä X3 Ja höpisemään YGOsta yleisesti.

Yleisestikin kiva con, tykkäsin tosi paljon. Rahaakaan ei mennyt kuin Devil May Cry 4:n Neron figuun <3

Nyt sitten eikun Desun cosseja tekemään (cosplaylta ei koskaan saa lomaa). Byakuran ja sen samperin vetoketjunahkatakki on ihan alkutekijöissä... Natsunolla menee oikein hyvin, rakastan peruukkiani~~ Lauantaille SAATAN tehdä toisenkin cossin, saa nähdä.
Voisi kerrankin kokeilla (ja vähän pakkokin) että tekis päivässä vaikkapa 8-10 tuntia cossia putkeen, ei vaan 2-3 niin kuin yleensä.
One Piecen secret cossi edistyy, tänään tuli kivaa postissa~~

Kiitos ja kuittaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.