IRC-Galleria

Viikot vaan vilisee... Torstai 09.02.2006 21:36

Uskomatonta kuin nopee tää aika oikeen menee täällä.. Huomenna on taas nuortenilta ja viikonloppu vaikka se just vasta loppu! Mut ei siinä mitään, ootan kyllä huomista taas innolla. Käytiin kutsumassa tänään ysiluokkalaiset huomiseen iltaan. On hienoo huomata kuin ne suhtautuu meihin. :) Mä ootan huomiselta aika paljon, porukkaa on ysien lisäks kutsuttu aika paljon; lukoilaisia, meiän kavereita jne. Lauantaina mennään "vierailulle" espanjalaiseen nuorteniltaan. Ja Saken kaste pidetään kanssa varmaan lauantaina. Ei moni pääse kastettavaks Välimeren hiekkarannalla.. :)
Eilinen ja tää päivä on tosiaan menny töitä tehdessä, samoin tiistaina oli monitoimikerho. Tällä kertaa oli ennätysmäärä lapsia. Oli tullu muutama uuskin lapsi mukaan! Siinä kun niitä lapsia katto ku ne askarteli ja peuhas ni tuli niin kiitollinen olo Jumalalle sitä, että mä saan olla täällä ja tehdä tätä työtä! Niin paljon on saanu kokea ja niin paljo nähä.. Ja kuinka näistä ihmisistä on tullu tärkeitä. Ja samalla kuitenki kaipaa Suomessa olevia rakkaita. :)
Oltiin tänään Mirkun ja Erjan kans rannalla käymäs töitten jälkeen. Maattiin hietikolla ja aurinko lämmitti ihanasti! (vaatteet päällä! me ei olla niinku noi englantilaiset turistit jotka hilluu t-paidassa ja shortseissa vaikka pakkasellaki vaan sen takia että ne kuitenki asuu Aurinkorannikolla!!) :D
Taas mietti kuin luksusta tää on,ja kuin harvoin siitäki muistaa olla kiitollinen..
Mut tää menee nyt pikasille päikkäreille ennenku lähetään Annille illalla..
Jep jep.. Hyvää viikonloppua kaikille!! :) Haleja, pus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.