IRC-Galleria

What a Wonderful Wonderful Weekend!!!!Sunnuntai 12.02.2006 06:01

Tää viikonloppu on ollu niitä parhaita!! On saanu nähä taas kuin hyvä Jumala meil on. Perjantai meni yli odotusten.. Ysiluokkalaiset ja muita nuoria oli kutsuttu tänä perjantaina ja odotin että se ilta tulis olemaan erikoinen. Ja todella! Se oli erikoisempi kuin osasin ajatella! Majakka täyttyi, väkeä riitti. Yhteensä nuoria oli noin 40. Kuulin yheltä nuorelta että Majakalla ei oo ollu varmaan viiteen vuoteen noin paljon nuoria nuortenillassa! Meil oli tosi hauskaa ja ilta jää varmasti mieleen pitkäks aikaan! Anni&Sohvi veti taas keikan ja se meni vielä paremmin ku aikasemmilla kerroilla, eli se meni TODELLA hyvin ja porukka oli messissä! :) Tästä on hyvä jatkaa. Tuntuu että päästiin siihen mikä on ollu tavotteena. Tavottaa nuoria. Yes!!! :D

Lauantai. Niin mahtava lauantai. Sakke meni kasteelle. Läheisimmät ystävät paikalla ja aurinkoinen sää. Ja hyvät aallot oli,, vesi ei tosin kuulemma ollu liian lämmintä!! :) Oli liikuttavaa nähä ku meiän eka "oma nuori" meni kasteelle. On ollu hienoo seurata vierestä Saken tietä uskossa. Ja sen takia tuntuukin niin haikeelta ja vaikeelta kun Sakke lähtee torstaina Suomeen. Mutta mä uskon että niin on Jumalan tahto. Ja se on vaan niin, että meiän pitää antaa Sakke Jumalan käsille ja luottaa siihen että Jumala johdattaa ja pitää huolen Sakesta. Me ollaan oltu osa Jumalan suunnitelmaa Saken elämässä, ja nyt me saadaan siunata se eteenpäin. Surullisen kaunista. :,)
Mun mieli on täynnä kiitosta Jumalalle siitä että mä oon saanu olla osa tätä kaikkea. Ja saan olla edelleen. Sydän huokuu iloa. :D KIITOS!!

Tää menee tyytyväisenä ja onnellisena nyt nukkumaan.. Öitä ja haleja kaikille mussuille. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.