IRC-Galleria

Oikeesti galtsu on niin kuollu juttu!Lauantai 13.02.2010 01:51

Mä en kestä. En ees oo enään päivitelly mun blogii, joka on oli mulle ennen niin rakas juttu yhyy! Koht poistan itteni täält
Mut sitä ennen voisin kirjottaa kuulumisia:

Täs välis on siis vaihtunu vuosi 2010 eli uus vuos ja uudet kujeet ;) Uuutta vuotta vietettiin harju sutturoiden kokoonpanolla somerolla, oli ihan huippu reissu :)

Harjussa tammikuun aikana ollu mitään uutta, muutako et aloin vihaa sitä mestaa viel enemmän ja tajusin kuinka onnellinen oon et se on kohta ohi!

Omaan asuntoon oon kotiutunu tosi hyvin ja tykkään siitä iha kauheesti :) Vaikka inhoon mun naapureita ja ne mua :D Miina the mimosa asuukin nyt 3kk to-jakson ajan mun luona ja mekään ei olla toistaseks tapettu viel toisiamme ;)

Ainiin ja 28.1 käytiin tos tukholman puolella Bilemeri 2010 risteilyllä, meitsi oli tosi siveleellinen vaiks kännis olinki , verrattun esim tuc keksiin joka anto pikku geelle vähän lämpöö! :D Hulvattoman hauska reissu oli sekin ;) Sen risteilyn tuloksena meil on taas 7 uutta ristelyä :D

Työssäoppiminen on lähteny tositositosi hyvin käyntiin, rakastan olla siellä :) Ihmiset on mukavia ja mun työn jälkeen ollaan oltu tosi tyytyväisiä :) Toivottavasti ollaan jatkossakin.

Ennen työssäoppimista ko ajaoin yöllä harjuun päin korvaamaan vikoja tunteija ennen to-jaksoo, niin mentiin rusinan kans ojaan, onneks kummallekkaan ei käyny mitään siel sit venailin hinaus autoo ko olin niin syvällä penkassa et en ois mitenkään päässy ulos autosta :D

Rolle on toiminu myös hyvin, vaikka siitä on tuluu ori ja se on välil jopa vaikee taluttaa tarhaan miettikkää nyt pieni prööt :'D

Huomenna kuuteen töihin aamutalli + kiire aamu, eli tänään jäinki pihlajaan yöks. Käytiin Nooran kanssa jäkessä syömässä.
HUOMENNA ALKAA KAHEN PÄIVÄN VAPAA!

Sunnuntaina ystävänpäivän merkeissä Hepin,Nakin ja Been kans syömaan iguenaan ja sit keilaa kamppiin :) <3

Mutta eipä tässä muuta. Päivittelen taas joskus, okei lupaan olla aktiivisempi :D Vaiks kelasin poistaa melkeen kaikki kuvat ni blogii pidän ;)

Rakkaudella väsyny Junga

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.