IRC-Galleria

EmilyKunoichi

EmilyKunoichi

After Every Party I Die
Noniin... Kuinka lyhyeksi koittas tiivistää...
Joo en oo asettunut kallioon enkä oo sisustanut kämppää ja oon edelleen rahaton..se siitä!

Aloitin duunin Kampin Ben&Jerryssä (saa nauraa! itse en tiedä itkeäkkö vai nauraa) Alkaa vuorotyö ja jäätelö tulla näin vuoden jälkeen korvista ulos! (Ottaako joku klo8-16 sihteeri duuniin??tms??)
Vuoroduuni ei ole VAPAATA! Jos joku väittää että on joustavaa ja kivaa kun on vuoroduuni niin PASKANVITUT! Älkää uskoko, vuorotyöt on niitä millä stressataan ja rääkätään nuoret ihmiset hengiltä! Et ehdi järjestää elämääsi tai tavata ystäviä! work work work!
Mielummin menisin Tokioon, sit se ois vaan shigoto shigoto shigoto..ja parit söpöt pojat jei ;)

Joo sit oli toi Ayabie, se tuli niin rytinällä vastaan, mutta kaikki meni kivasti mitä nyt jonotus oli tylsää kun ei ollut tuttuja (missä tei kaikki olitte???)...Ehkä yleisö oli sitten vaan nuorempaa ja sen takia en tuntenut ketään ^^'
Mut olihan Sami ja Hilja ja muut. Ja Oona mun kans <3
Siel nimmarijaossa jo katoin että Intetsu ja Takehito on .....ugh<3 Tiedätte kyllä ;)
Keikalle mentäessä hössötin Oonalle että kai se selvii ja kertoo jos meinaa kuolla ja otetaanko korsetti pois ja koittaa kestää sen yleisön ja hien määrän jne jne jne.

Oona huomasi kyllä heti keikan alkaessa miksi oli hössöttänyt niin kovasti kun meininki oli aika eri kuin muilla keikoilla mutta hyvin se mun naiseni kesti ;D Oon kouluttanut sen hyvin! Yarrr
"Asiaan":...Nosiis Takehitohan oli vaan niin...no tiedätte kyllä ;)
Minulle on muodostunut tapa pitää katsekontaktia jonkun bändin jäsenen kanssa, pienestäkin katseesta saa katsokaas HUIMAA lisäpiristystä ja jaksaa nauttia keikan loppuun saakka ja antaa kaikkensa.. Ja Despalle ja Ayabielle kyllä annoin 110% kiitos Zeron ja Takehiton ;)

Musakin kuulosti huimasti paremmalta livenä, mutta niinhän se usein menee.. Pakko myöntää etten ole kova Ayabie fani. Mutta aina menen mieluusti keikalle kannatuksen vuoksi ja nautin tälläkin kertaa todella paljon. Pakko myönää että mahtava keikka!
Oona näytti hieman tuskaiselta aluksi ja pelkäsin että se hylkää miut mutta kun Kenzo veti "pienet" rumpusoolot ja huudatti yleisöä niin johan levisi autuas(perverssi?;) hymy ihqblondinikin kasvoille ja meno parani asteittain orgastiseen loppuun saakka! ... Kuka nyt on perverssi? ;D
Mutta tosiaan, onse ihmeellinen tuo testosteroinin voima...tai pitäisikö sanoa että Yumehiton rimpsut ja Intetsun söpöshöpöhöpinä, eli tällainen androgyyni hinttailu vetosi Oonaan ja Takehiton ja Kenzon...no tiedätte kyllä, se ... karisma ja tuima ilme ja AAAAH se Takehiton hymy (näyttää hevoselta??xD) ja Kenzon karjunta....VETOSI MINUUN KOVASTI!
IIIIH KAWAIIII IHQDAAA! OON TENIXFANI! (voisinko kasvaa aikuiseksi?? xD)

Keikan jälkeen tapasin Angelan. Palannut Aasiasta ekaa kertaa 3-4 vuoteen ja tuli suoraan Balilta (villejä stooreja löytyi ;D).. Angela on siis sukulaiseni ("serkkuni")...mutta tuntuu ystävältä..ja kai se on miun sijaisäiti Japanissa (" Siis mitä helvettiä? Tuhlasit kaikki rahas Kyotossa visual vaatteisiin?? Siis joku järki tohon hommaan, etsä noin voi tehdä! " Kiitti saarnoista, tajusin kyl itekin että viikko Tokiossa ilman rahaa on aika shitty stuff!)
Juteltiin kaikkea ja kesästä tulee kyllä niin NIPPONIA ETTÄ! Siis Mayu Mai Tomo jne jne kaikki tulee hengaa tänne! JEAH!
Meen Mayun ja Main kanssa Tuskaan hengaa 3 päiväksi ja sitten vielä viikko laatuhengailua näitten japsimimmien kanssa! Niitä onkin ollut ikävä ^__^ YATTAAAA!
Tomolle pitää buukata keikkaa loppukesäksi. Oon äijälle aika isot palvelukset velkaa kun se osti sentään miulle lipun Phantasmagorian järjestämiin iltamiin silloin tammikuussa <3
Hullu äijä, nero, loistavaa!

Festareista puheen ollen pääsin PROVINSSIIN duuniin! Sinne Anninan kaa kaataa bissee muitten ja omiin suihin! Ja nään MUCCun! JEsh.. Kyllä tästä vielä kesä tulee!

Mutta nyt oon kipeenä....Kuume nousee..Huomenna hautajaiset...Simon lähti tänään (levyttämään Ranskaan) eikä nähdä kuukausiin... On tää elämä aika vuoristorataa,ne?
Piti vaan kelaa ja kertoo noi semi-iloset ja iloset asiat ensin..Nyt ne synkät sitten...

No joo siis oon flunssassa...meinasin kuolla töissä (6.30-14 vuoro..)Mutta vika on myös omani kun jäin kadulle sateeseen roikkumaan Simonin kaulaan..Ollaan niin vitun idiootteja, ensin esitetään kympillä välinpitämätöntä ja jauhetaan paskaa ja vittuullaan ja myöhästytään ja riidellään kokoajan...Ja kun lähdön hetki koittaa niin itketään ja halataan ja...ja ja ja ja. Semmosta. Ja avaudutaan...Ja angstataan...Ja pyydetään anteeks kaikkee paskaa.. Ei näitä sit aiemmin voinut puhua? Kaks nössönarria >____< Ollaan kumpikin ihan perseestä. Simon sano juttuja jotka vois hämmentää tuhannesti jossen olisi jo tottunut siihen että ainakun luulen toista niin jotain ihan kolmatta ja muuta ja outoa tapahtuu ja sattuu...Semmosta se on kun tuntee tommosia rokkarinrenttujaepätasapainosiaepäkypsiäranskalaisgigoloja...? xD Voi luoja... Cheers mate, oot ihana siellä kaukana jossain saatanan studiossa<3 Väännäkkin vitun hyvä levy!

Noniin.. Oiskohan tässä jo.. TIIVISTELMÄ! as you may see ;D Oon niin hyvä...Kirjotan tätä btw lähinnä itteeni varten, siksi tää on niin kökköä ja noloa ;D Mut pitäs varmaan nukkua, tää kuume pois... Oyasuminasaaaai..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.