IRC-Galleria

Asiaa isolla A:lla :)Perjantai 29.06.2007 00:33

Ari Mikael Koivunen (s. 7. kesäkuuta 1984, Kouvola) on suomalainen laulaja ja Idols-laulukilpailun kolmannen tuotantokauden voittaja. Hän voitti karaoken Suomen mestaruuden vuonna 2005 ja tuli samana vuonna kolmanneksi karaoken maailmanmestaruuskilpailuissa. Koivunen on myös esiintynyt Thaimaassa hyväntekeväisyyskonsertissa.

Idolsin semifinaalissa Koivunen lauloi Billy Joelin laulun "Piano Man". Hän sai yleisöäänistä 86 prosenttia ja nousi yhdeksi jatkokilpailun ennakkosuosikeista. Kuudennessa ja viimeisessä finaalissa Koivunen voitti 57 prosentilla katsojaäänistä. Koivunen toi kilpailun aikana esiin mieltymyksensä hard rock- ja metallimusiikkiin. Suurin osa hänen tulkitsemistaan kappaleista kuului näihin genreihin.

Koivusen esikoisalbumi Fuel for the Fire julkaistiin 30. toukokuuta 2007. Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistava kappale "Hear My Call" tuli radiosoittoon 11. toukokuuta. Albumin ovat tuottaneet Nino Laurenne ja Pasi Heikkilä ja sille ovat tehneet musiikkia muun muassa Marco Hietala, Timo Tolkki, Janne Joutsenniemi ja Jarkko Ahola. Albumi meni välittömästi ilmestyttyään listakärkeen ja pitää kärkipaikkaa neljä viikkoa julkaisun jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.