IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

voimaeläintestiMaanantai 05.01.2009 05:15


http://www.unenkulkija.net/testit-voimaelain.html
http://www.geocities.com/med_rest/voimaelaimet.html

perhonen / delfiini

Perhonen
Muutos ja metamorfoosi
Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että perhonen on ainoa elollinen olento, joka kykenee muuttamaan koko geneettisen rakenteensa muutosprosessin yhteydessä: toukan DNA on aivan erilainen kuin perhosen. Siispä on luonnollista, että perhonen symboloi täydellistä muutosta. Perhonen edustaa tarvetta muutokseen ja suurempaan vapauteen, mutta samalla se edustaa rohkeutta. On oltava rohkea pystyäkseen kohtaamaan kasvuprosessin vaatimat muutokset. Perhosen voimat ovat yhteydessä ilmaelementtiin ja henkisiin voimiin. Se opettaa meitä löytämään selkeyttä henkisissä prosesseissa, projektien organisoinnissa tai etsiessämme oikeaa suuntaa sisäiselle kasvullemme.
Jos perhonen on voimaeläimesi, tai jos se muuten viehättää sinua, olet valmistautumassa johonkin muutokseen. Tarkkaile, mikä kehitysvaihe kiinnostaa sinua eniten: Muna symboloi jonkin uuden prosessin tai idean syntymistä. Toukka kertoo päätöksestä julkistaa jotakin muulle maailmalle. Kotelo kertoo sisäänpäin kääntymisestä, joko sisäisen näkemyksen terävöitymisestä tai projektin kehitysvaiheesta. Kotelon murtaminen kertoo valmiudesta jakaa lopputulos yleisön kanssa. Kun ymmärrät, mitä vaihetta olet käymässä läpi, sinun on helpompi ottaa seuraava askel.

Delfiini
Ystävällisyys, leikkisyys, energia
Kaunis, lempeä ja sulavalinjainen delfiini kantaa mukanaan monia viestejä kaksijalkaisille. Vaikka delfiini onkin nisäkäs, meri on sen koti, ja se on mestari hengitystekniikassa. Koska vesi on kaiken elämän symboli; luomisen, intohimon ja jopa seksuaalisuuden, tuo delfiini meille oppeja elämän vedestä. Leikkisät delfiinit ovat jo kauan viihdyttäneet ihmisiä hilpeällä asenteellaan. Delfiinien kommunikoinnin tutkiminen on osoittautunut varsin haasteelliseksi tehtäväksi. Kaikkien eläinten tavoin delfiineilläkin on keinot varoittaa lajitovereitaan lähestyvästä vaarasta. Uskotaan, että voimaeläimenä delfiini varoittaa ihmistä vaaroista, joita seuraa kun luonnon tasapainoa ei kunnioiteta.
Delfiinien kanssa uiminen on ollut monelle ihmiselle hyvin voimakas kokemus, jonka jälkeen niiden kykyä kommunikoida ei voi enää epäillä. Delfiini myös muistuttaa meitä siitä, että leikki, rentoutuminen, on välttämätöntä tasapainon saavuttamiseksi. Delfiini liikkuu vedessä äärimmäisen sulavasti ja kehottaa myös meitä antautumaan elämän virtojen vietäviksi sen sijaan, että ehdoin tahdoin etsisimme kiviseiniä särjettäviksi. Delfiinin voimia ovat muutos, viisaus, tasapaino, harmonia, kommunikointikyky, vapaus, luottamus, elämänrytmin ymmärtäminen ja hengitystekniikoiden käyttäminen stressin ja jännityksen purkamiseen sekä veden parantava voima.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.