IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

spagettisiiviläTorstai 26.02.2009 11:06


tulipa taas dimin kanssa puhuttua koko yö kaikesta aivan ihmeellistä.

tultiin siihen tulokseen, että deja vu ei ole "hetki joka on tapahtunut ennenkin" vaan hetki, jolloin voit nähdä hieman tulevaisuuteen.

ehkä myös ne hetket kun roolipelaat ja huomaat vain näkeväsi, mitä ne hahmot tekevät ja itse vain kirjoitat sen ylös, on myös hetki nähdä tulevaisuuteen.


unet ovat myös aivan yhtä totta kuin hereilläolokin. ollaan vain toisessa ulottuvuudessa. miksei se olisi? jokainen tietää miltä tuntuu olla kaksi eri henkilöä yhtä aikaa unessa, vaikkei sitä osaa selittää hereillä koska siihen ei näillä aisteilla kykene.

kuvitelkaa kamera, jolla voi ottaa kuvan nopeammin kuin valo kulkee. mitä siinä näkyisi? jos valo on nopein asia tässä "todellisuudessa" ja sitäkin mitataan valovuosina, täytyy sen olla niin vitun hidas.

ihmiset näkee vain sitä mitä ne haluaa nähdä. minä näen mikä on totta. niinhän sitä luulee.
koska aivot suodattaa informaatiosta niin vitusti pois. aivot on rajoitin.

paratiisi. raamatun alussa puhutaan aatamista ja eevasta, joilla ei ollut huolen häivää kunnes käärme houkutteli syömään omenan. johan alkoi alastomuus sun muu vehtaaminen hävettämään.
mitä jos aatami ja eeva olisikin vaan olleet täysin sujut sen kanssa että ne on alasti? "so what, oltiin ennenki eikä ketään haitannut." eli ollaanko me menossa kohti paratiisia? takaisin sinne, ettei mikään muu paitsi toisen satuttaminen ole tabu?

(sitten harrastetaan kaikki kiihkeää ryhmäseksiä alasti ulkona kun on kesä ja lämmin)

ihmiset ovat myös hyvin verrattavissa mm. koiriin ja susiin käyttäytymismalleiltaan. ihmiset kuvittelevat olevansa niin vitun fiksuja ja eläimien yläpuolella kun on järki, rationaalinen ajattelu, vaikka silti tunteet ja evoluution kehittämät vaistot jallittavat mieltä 6-0.

mieli väärässä kehossa. jakautunut persoona. jos tuolla ylempänä on joku, joka haluaa meidän tottelevan että saisimme elää vapaammin

(koirille opetetaan "tule" että niitä voidaan pitää vapaana useammin, mutta jossei koira tottele, ei se pääse hihnasta pidemmälle)

niin sille käy myös välillä kämmejä jotka huomataan. väärä henkilö väärässä ruumiissa. kaksi henkilöä samassa ruumiissa. onko se mielenhäiriö, vai onko se jotain ihan muuta?

pepita kiittää. suodattakaa ittenne himalajalle senki neekerit.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.