IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

lopputyön kirjallinenPerjantai 08.05.2009 14:53

se on suurinpiirtein tehty. vaikka tutkin paljon, jälki on edelleen hyvin hysteeristä, piikittelevää, jopa halveksivan sekopäistä. ehkä selviän silti tästäkin koulusta läpi.

"Kauneus kulttuureissa on vaihdellut jonkun verran, mutta niillä on ollut paljon yhteistä ja ne liittyvät varhaisilta ajoilta luonnonvalintaan ja taas loogisesti henkilökohtaisen parhaan kaverini Charles Darwinin evoluutioteoriaan, josta ei vaan pääse eroon vaikka yrittäisi."

"Ulkoisen kauneuden ominaisuuksiin kuuluvat mm. terveys, nuorekkuus, seksikkyys, symmetria, tyypillisyys ja pigmentit. Alkuaikojen luolamiehet varmasti siis arvostivat kumppania, joka ei kuollut heti ensimmäiseen flunssaan, halusi lisääntyä eikä näyttänyt vammaiselta."

"Trendinä tällä vuosisadalla on selvästi luonnollinen meikki ja ounastelisin että se johtuu koko maailman (paitsi ehkä Kiinan ja Korean) liberalisoitumisesta ja yksilönvapauden korostamisesta. On myös positiivista, ettei seurustelukumppanisi heti ensimmäisenä pyörry kun näkee sinun tulevan ilman meikkiä hiukset märkänä suihkusta."

"Kaikkia ei vain kiinnosta ympäriinsä syljeskely, siiderikännit ja tupakanpoltto cooliuden vuoksi. Itsekin valitsin kotona dataamisen tämän shaiban sijaan, joten kunniaa nörteille!"

"Ainoa mikä viittaa siihen, ettei ehkä olla ihan nykyajassa, ovat linna, viitat ja miekkailukohtaus hirviön ja Kaunottaren kilpakosijan välillä. Eivätpä ihmiset kai enää mene hakkaamaan mustasukkaisuuksissaan toista äijää miekalla tai pukeudu kylmällä liehuvaan viittaan, saati sitten asu linnassa. Nykyään ammuskellaan toisia haulikoilla, käytetään toppatakkeja ja asutaan kerrostaloissa. Ja se on ihan normaalia. "

"Nyt jälkeenpäin ajateltuna olisi ollut todella jännittävää toteuttaa koko tarina nykyajassa ja ehkä liittää sitä enemmän noihin nuorten stereotypioihin. Olisin voinut tehdä Kaunottaresta juuri jonkun muotitietoisen nuoren pissaliisatytön ja hirviö olisi ollut… joku karvainen naapurin setä?"

Erm... juu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.