IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

[Ei aihetta]Torstai 11.06.2009 20:53

Tässäpä aloittelin Stephanie Meyerin kirjaa Vieras kun kaikki tuota naista ja sen tuotantoa niin ihkuttaa.

Tutille jo mainitsin että kerronta on tosiaan vähän ärsyttävää, Meyer taluttaa lukian kädestä pitäen läpi koko kirjan. "Katso, tässä hän tuntee tätä ja tätä." "Tämän lauseen hän sanoi nopeasti ja kuin kiihtyneenä." No shit Sherlock! Ihankuin en sitä itse huomaisi.

Tuntuu tosin olevan tapana, varsinkin nuorisolle suunnatun fantasian kirjoittajilla, että tunnetiloja korostetaan liikaa eikä anneta lukijan itse päättää, mitä tuntee ja miten suhtautuu. On se jännä.

Houkutusta en varmasti ikinä lue, ainakaan Tutin antamasta reviewistä päätellen!

"Koeta lukea ihan piruuttas Houkutus. Vittu nauraisin varmana sun ilmeitäs!"

"Se eka osa on okei silleen jos jaksaa tosiaan jotain romantiikkaa lukea a la Meyer, mut ne toiset osat on tosi sekavia, se romantiikka ei enää toimi toiminnan kaa. Voisin tappaa Edwardin kun se hintti-Bella ei saa varmaan kusellakaan käydä ilman lupaa."

"Se Bella on oikeasti mitäänsanomaton nuija, mut varmaan kohderyhmä on sellasta tavallista porukkaa ja Bella tollanen nysväke just siks, et kaikki sais eläytyä sen osaan. Lisäksi luin juonipaljastuksista et uusimmassa kirjassa se niljake Edward pistää Bellan paksuksi."

"Oletko muuten nähny Twilightin leffana? Aivan paska! En tajua miten kaikki voi tykätä siitä. Kirja on ihan jees mutta leffa voi jumalauta. Ja se Edward ei ole hyvännäköistä nähnytkään, se pitäis vähintään hirttää kielestään."

"Stephen King on kuulemma sanonu ettei se Meyer osaa kirjottaa HÄÄ HÄÄH."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.