IRC-Galleria

Enkelikarkki

Enkelikarkki

Paxi, fixi, roxi, treib sie, saug sie, lutsch sie, schixi drauf

juhannus.Sunnuntai 21.06.2009 02:02


Paremmaksi ei ehkä voi enää edes mennä! Oli niin hulvatonta että piti jo nyt tulla takaisin kotiin hieman rauhoittumaan, ei kunto kestä tätä. =D

Torstai-ilta meni mukavasti Punkalla poikien kanssa juopotellen ja naureskellen. Myöhemmin illasta otettiin juomat mukaan ja livistettiin läheiselle hiekkamontulle ja pistettiin siellä juhannuspippalot pystyyn. Kengät on hiekassa ja paskassa, Paavon autossa on pieni aavikko ja kaikkien kengät oli ihan törkyiset mutta oli kyllä selvästi hiekkamonttureivien parhaimmistoa!


Perjantaina sitten pitsan ja kebabin voimalla jatkui, nyt Punkalle vaan tuli vitusti lisää porukkaa ja hauskaa oli edelleen. Naamanvääntely oli päivän aihe. Illemmalla sitten uupuneina lähdettiin Gebun kanssa Tervakoskelle, hetki rauhoituttiin muiden kanssa ja lähdettiin sitten käymään Paten kotibileissä, oli tosi mukavaa porukkaa jota sietäisi katsella lisääkin! Draamaakin illassa oli, liikaakin. Lähdettiin sieltä joskus kahden pintaan pois sieltä ja nukuin kuin tukki kyllä yöni. Oli ihana herätä aamulla lämpöisestä sylittelystä.

Ja tänään perusshaibaa Tervassa ja Punkalla, varmasti olisi ollut siistiä vieläkin siellä mutta kotonakin nyt kiva levätä ja nähdä tota yhtä kekkulinaamaa.

Torstai: Onnea minä ja Joonatan 4 kk! <3
Perjantai: Onnea Paavo 19 v! <3
Lauantai: Onnea Dimitri 19 v! <3

Ja vitun hyvää juhannusta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.