IRC-Galleria

Ennpu`

Ennpu`

Heitä kommentti.

Selaa blogimerkintöjä

x.xKeskiviikko 11.07.2012 15:26

Nyt voin ittekki jopa ihimetellä, miksi vitussa oon tähän aikaa hereillä...? Vastauksena on yllättävää järkyttävän kuuma & itikan puremat joita kutittaa iha saaaatanasti!
Jo ei siinää mut tuliha sitä nukuttua hurjat 3-4tuntia ja yleensä nukun oikeen mukavasti tähän aikaa... yleensä alan herräilee koomasta siinä 4-6 aikaa iltapäivästä mutta ehhh... eheeei porukoitten luona ei mitenkää... En ees ymmärrä miten täällä voi olla näi kuuma! herrajumala.

mutta nii.. NÄÄ JALAT.. ei voi muuta sanua ko että on iha järkyttävän näköset... täynnä punasia pisteitä, kiitos niitten inisehien pikku ötököitten takia -.- Nää tosiaan ei oo iha vähäse purtu vaan aika kiitettävästi. Viime viikon perjantaista asti vielä on jälellä pistoja ja eilen yöllä niitä tuli vielä lisempää... Nno.. Ehkä mää kärsin tämän kerran ja linnottaudun kaupunnin huudeille vähän pitemmäksi aikaa nii selviäisin itikoilta...

pss.. ONNEKS ei paista aaaarinko.. kuolisin muuten porukoitten luokse.. Täällä ku ei oo edes tuuletinta..

psss.. Oottako muuten ikuna miettiny näitä gallerian blogi merkintöjä... Pakko myöntää että itekki oon sortunu niihin kaikista ihanimpiin galluppeihin mitä tehhään tylsyyttään ko oo muutakkaa tekemistä... mutta siis PLÖÄH.. joskus ko satun turhautumiseen ja tylsyyteen lukemaan täällä blogeja.. enemmänki selailemaan uusia blogeja mitä parhaillaan on kirjoteltu.. nii max. 2/10 ei oo galluppeja ja niitä jopa vaivautuu lukemaan D:::

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.