IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

Salpauksen pääsykokeissa...Tiistai 29.04.2008 20:53

Hain Heinolan Salpaukseen holetti-ja ravintola-alalle (vai mikä se nyt oli 0_o?).
Pääsykokessa tehtiin ekaks Äidinkieli-koe. Siinä oli joku tarina koirista ja siihen tarinaan oli piilotettu 52 sopimatonta sanaa. Niinkun vaikka "Ostin nastalliset kesärenkaat" niin kesärenkaat on väärin (kun kesärenkaissa ei (yllätys ylätys) oo nastoja). Löysin siitä vaan 50 väärää sanaa :/ ...

Toinen koe oli matematikkaa. Siinä oli "helppoja päässälaskutehtäviä". My ass.... No kyl mä sain niistä tehtyy (varmaan jopa oikein) kaikki muut patsi kaks viimestä. Vähän tosin soveltaen. Tässäpä esimerkki:
Kolme appelssiiniä maksaa 4,50€? Paljon maksaa yksi appelssiini?

Arvatkaa miten mä laskin sen. >> veikkasin että olisko vaikka 1,50€ No, piirsin paperin kulmaan
1,50€
1,50€
1,50€ Ja tekeekö se 4,50€ ja kappas, sehän oli :P

Tommosten tehtävien äärellä tuntee olonsa orvoksi ilman laskinta. Laskimela olsin tietenkin laskenut 4,50:3 . Mut tolleen päässälaskuna se oli liian vaikeeta. xDDD :P

En kattonu kelloon, mut ei ne kokeet kestäny paljoo tuntii pidenpää. Ruokalu siinä oli jossain välis mut muuten koko aika siitä puol neljään istumista hämärässä käytävässä huonossa ilmassa, kun ulkona on kakskyt astetta lämmintä ja paistaa aurinko! Mitä haaskausta!

No, Puoli eljältä sitten pääsin sinne haastateluun. Viimein :/. Siitä ei ookkaan mitään sanottavaa, perus-kysymyksiä. Kaipa mä pärjäsin siinä ihan hyvin, vastailin vaan rehellisesti :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.