IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

JoensuunmatkastaSunnuntai 15.03.2009 01:29

joo, arvatkaa monelta heräsin perjantaina! 04:40!! D: tuskaa

Sitten aattelin että voi sentään nukkua linkissä.. Mutta ei- etu iskari rikki ja koko laite hyppii, ei paljoo nukuttanu siinä.
Kiteen jälkeen linkki sit feilas. Vaiheet lopetti tyystin toimintansa. Bussi yritti noin puolen tunnin ajan ajaa, mutta sillä pääsi vain neljääkymppiä, omtuisesti jyskyttäen ja se etuiskunvaimennin oli todellakin edelleen rikki.
Oli siinä semmonen "vitun 13. perjantai"-olo. Kuski sitten soitteli jonnekkin ja paikallaan vartti uutta bussia. Se sit tuli jossain vaiheessa, mutta myöhästyin joka tapauksessa niin paljon, etten saanut hotellilta aamiaista.

Yliopistolla söin yhden sämpylän. Sitten kuuntelin väittelyä kaksi tuntia. En ymmäränyt puoliakaan. (hei! Englanninkielistä kasvatussosiologiasanastoa. Et ois ymmärtäny itekkään 8)
Joskus seittemältä sain seuraavan kerran ruokaa (!) ja sit hengasin loppuillan hotellihuoneessa.
Oli vähän tylsää. Katoin telkkaria ja sain kuiteskin netin. En kuiteskaan jaksanu käyttää kovin pitkää kun mulla oli semmonen langaton näppis, missä hiiri oli vaan semmonen nappula ja näyttönä oli telkkari, jossa teksti näky kärpäsenpaskan kokoisena.
Sitten tylsistyin ja oli nälissäni loppuillan.

Että oli huisin mielenkiintoinen reissu. No, sainpa ainakin nukkua hotellissa :D Eikä aamulla tarvinu tehä ite omaa aamiaistaan :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.