IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

Tällästä tänääLauantai 16.05.2009 04:44

Osaan olla hyvinkin blondi toisinaan.. Varsinkin matiikan ja ruotsin tunneilla :3
Sitten edes aina tajua omaa parastani, ja teen ihan järjettömiä juttuja. Ja jätän järkevät tekemättä.. Ja sitten menen kauppaan ostamaan suklaata.. Että tällästä tänään..

Tieetteks sen nettisivun Omegle, sen missä voi jutella tuntemattomien kanssa anonyymisti.. No, juttelin siellä just tunnin jonku amerikkalaisjannun kanssa.. Se sai vakuutettuu mut siitä että kerranhan täällä vaan eletään ja mitä järkeä on välittää siitä että joku pitää outona yms.. Aika jännä, sama mitä kaverit on selittänyt jo monta vuotta.. Kaipa sen sitten täytyy olla tuntematon ihmien, että ymmärtää kunnolla..
Oli sit hyvä kun lopeteltiin keskustelua "Hyvää loppuelämää"-merkeissä englanniksi tietenkin.. Tuleepa sitäkin sit harjotetuu :D

Vielä pitäis jaksaa vajaa viikko+ koeviikko kouluu..Tai ennemmin mulla on paniikki sen suhteen, että se loppuu niin pian.. Tänkin jakson oon käyttäny vaan lusmuiluun ja ihan muiden kun koulujuttujen pohtimiseen :))

Kohta alkaa kesäloma ja meikä suuntaa eka juhannukseks asti jykylään, sen jälkeen voitte yrittää tavoittaa mua Savonlinnasta. Oopperakauden jälkeen aikaa jää sit vielä kotiseutumatkailuun ja kotona roikkumiseen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.