IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

ei aihettaTiistai 07.09.2010 12:55

Musta tuntuu välillä että jotkut tietyt ihmiset selaavat mun "blogia" odottaen jotain sellaista vähän edes fiksumpaa tekstiä mitä siellä on aiemmin ollut ja pettyvät kun siellä on taas joku copypaste mesestä.
Oikeasti en ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. paperipäiväkirjaan päätin tehdä jonkinnäköisen tilannepäivityksen elokuussa koska viimeksi siihen oli kirjoitettu helmikuussa. En ole käynyt viimeaikoina edes kovin aktiivisesti irkissä koska kotona kaikki koneet ovat enemmän ja vähemmän yhteistyökyvyttömiä.

Mietin juuri viimeksi eilen jos vihdoin alottaisi sen oikean ja kunnollisen blogin (ei siis täällä tietenkään) mutta mistä minä sitten kirjoittaisin? En ainakaan omasta elämästäni, ei tässä ole mitään kiinnostavaa, ei mun elämässä tapahdu mitään jännää ikinä. Ja mikä sitten tasas olisi liian yksityistä kirjoitettavaksi nettiin? Omasta elämästä on helppo kertoa kavereille irkissä mutta entäpä kun se tulee harkitumpaan kirjalliseen muotoon ja periaatteessa sen voi lukea kuka vaan?

Ja missä on se voimakas aatteellinen paasaus mikä minussa joskus oli vahvana? Ei edes innosta niin paljon enää vanhat kunnon ateistit vs. uskikset. väittelyt. Ehkäpä jos teen tässä lupauksen että aion tämän viikon aikana kirjoittaa jtn fiksua. Vaikkapa siitä miten minä koen olevani feministi ja miksi. Okei, tämä oli sitten lupaus.

Ja tiedän että []KINOSTI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.