IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

?Torstai 15.10.2009 23:54

rakas vai rakkaus... joudunko valitsemaan vai valitseeko se itse?
nyt kun asiat ovat katkolla ja suurimmaksi osaksi poikki ( tai niin mulle kovasti väitetään), paniikki perseessä ja vatsa vääntää hurlum heitä 24/7, sitä tässä sitten koittaa suuntaansa läytää.. vaan milläs sitä lähtisi liikkeelle. viimeisin matkakumppani on mulle mykkänä niin en sitten tiedä tuleeko enää mukan ja jos niin milloin ja minne.. joskus elämä kolhii pahasti. mutte helvetti sentään!!!!! ei perkele voi vaan luovuttaa sen takii et joutuu pettyy.. vaikka pahastikki. mikään asia ei suurimmaksi osaksi kuitenkaa nii ku toivoo. se nyt vaan on niin. kaikki me kuollaan ja vanhetaan sitä odotellessa. muuta varmaa ei sitten olekkaan.

Toivotan parahinta jaksamista jokaiselle tasapuolisesti. Ja kun elämä potkaisee päähän ole kuin Rocky Balboa ja anna osuman tulla yhä uudelleen ja isket aina vain takaisin. ilman kovaa työtä ei unelmat toteudu.

PE 1.5. 6kk täynMaanantai 04.05.2009 01:29

I <3 R

KESÄ ON ALKANU!!Maanantai 04.05.2009 01:28

nyt on oikeasti kesä alkanu.. on syöty jo ekat jäätelö tötteröt, talvi telakointi on ohi, ollaan grillattu ja Lintsilläkin jäyty ja on päästy jo merelle nyt viikonloppuna kun lauantain lähdettii ajaa m/Aux Vivan kotkaan. hieno fiilis nyt on!!

hyvää kesää kaikille!!

GLADA VAPPEN VAR OCH EN !!!!Torstai 30.04.2009 22:01

duunia !!!!!!Keskiviikko 15.04.2009 21:51

no ku ei meinaa varsinaine duuni viel alkaa nii Vivanille telakalle sitte kunnes "oikeet" duunit alkaa.. he he. kämppä viel guntoo ni sitte on emännä hyvä muuttaa mukaa kämbbäilee

HYVÄÄ KEVÄTTÄ !

TJ 2 !Tiistai 31.03.2009 21:27


*Perjantai 14.11.2008 01:01

vaikka oletkin toisella puolen palloa, tiedän että palaat luokseni. Ikävä myllää sisälläni mutta onnen tunne sinusta on vahvempi. Odotan sinua vaikka 1000 vuotta jos vain tarvitsee.

Joskus se amorin nuoli iskee täysin yllättäen. Joskus itse amor onkin hyvin läheltä löytyvä. En voi kun hymyillen katsoa tuomaa taivasta ja väristä västä rakkauden ja onnen määrästä.
kuka taas olis tätäkää osannu odottaa ? En minä ainakaa. Yks puhelin soitto kaverilta ja eksyminen paikkaan minne ei päässy ja se oli siin. Nyt on mukaan tarttunu sellane unelma ettei toista ole. Tää jätkä on iha myyty, eikä paluuta ole! Taas tänää sain mahtavan yllärin LV kopille. Mieletön olo. Juttu jatkuu taas tos 1.5 vk pääst eli ens vk perjantaina ku joku siipi-masiina tulee taivaalta ja tuo mun enkelin suoraa syliin. Veljet sitte on vkl täyttä paratiisin elämää! Sitä odotellessa. Kiitos osallisille. Mieletöntä on elämä ja sitä se vain on elettävä!

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 01:00

please! Don't leave me alone.
Please! Help me, don't leave me alone! Take me next to you.
I will kiss you, give you all my love.
Take me next to you.

You are the one to me
Do you still want me tomorrow?
Please! Kiss me! Hug me! I love you
« Uudemmat -