IRC-Galleria

JouluuuuuTorstai 18.12.2008 02:12

Nyt laatikot tehty valmiiks, lahjat paketoitu, koristeet ja kaikki valot laitettu. Kuusi laitetaan aaton aattona Millan kanssa, se kun haluu koristella. Joulupukki ei meille tänä vuonna tule, tontut jättävät lahjat kuusen alle. Mä niin rakastan joula, ruokia, lauluja, tunnelmaa, kaikkea joulussa, jopa tätä hillitöntä joulu stressiä =). Äiti ja mun veli tulee meille aattona syömään ja aukoo lahjat. Katja ja Taisto ei tuu tänä vuonna, eka joulu tapahtuneen jälkeen. Vähän on outoa, kun ne on jo monena vuonna, ollu joulun meijän kanssa. Merin kummi täti tulee vissii aaton aattona meille ja lähtee sit aattona porukoilleen. Me lähetään aatto aamuna ajelee, Tampereelle (niin kuin perinteeseen kuuluu), käydään ainakin mun veljen haudalla. Haluisin käydä mun ukinkin haudalla Hollolan kirkolla, mut en tiiä kerkeekö. Ja olis ihana päästä Cindyn ja Pepen haudalle, mut menee liian tiukille. Mut kaikki rakkaat karva lapset on kyllä ajatuksissa jouluna.
Mä just puhuin tos, että kun ei meil Herralassa ollu paljon joulu valoja, mut sit muistin et siellähän mä joulun alla poltin kynttilöitä. Mut en uskalla vieläkään polttaa kynttilää, kun pelkään et jos se kaatuu tai liekki osuukin johonkin.


Tänään sit Katrin kanssa päätettiin, et Timi tulee maaliskuun aluks kotiin ja mä alotan sen hoidon ja ylläpidon. Ihan innolla odotan et pääsen mussukkaa, kunnolla hoitamaan. ja puhuttiin et jos nyt satun tulee raskaaks, ni ratsastan niin pitkään kun voin ja sit liikutan jollain muulla tyylil ja käytän Elliä ja Noora ratsastamassa. Nyt en oo käyny tunnillakan vähään aikaan, ni meinaa jo olla mussukkaa ikävä. Olis jo maaliskuu!


Voi olla et meen ens viikon sunnuntaina vantaalle moikkaamaan, maailman ihaninta, kauneonya ja rakkainta koiruusta eli siis Pessiä. Ihana olis toinen nähdä ja pussailla. Arja sano et Merin voin ottaa mukaan mut en isompia, ettei Pessi sit reagoi negatiivisesti. On vielkin sillee tyttöö ikävä, mut ei niin pahasti kun tiedän et pääsen sitä kattomaan.
Mä oon ruvennu haluamaan itelleni, neljä jalkasta lenkki kaveria. Vaik jotain sekarotusta pientä koiraa, kuhan lenkille pääsis ja koiruus pysyis vapaana. Mut en kyl viel ole Timpalle mitään puhunu, ootan oikeaa aikaa =). Tuntuu vaan et pienet seropit on vähis. Ja kun haluisin mielummin aikuisen kun ihan pennun. Ja kun pitäs olla sellai et pysyy vapaama. ja oppis kulkemaan hevosen mukana. Mut seurailen tilanteita ja puhun ukkelille.

Nyt te siel mietitte, et onks tää pelkkää höpötystä elukoista =)

Lapsista kun ei ole miyään ihmeellistä kerrottavaa. Meri rohisee välillä vähemmän ja välillä enemmän, kerta käyttö vaippa sil on ollu viimeks, vissii sunnuntaina vai maanantaina. Topi on yhtä uhmaikänen kun tähänkin asti =). Ja milla on äitin ja isin pikku prinsessa. Ja Noota oli vkl:n meillä, ja sekin voi hyvin. Elliä en ole vähään aikaan nähny, mut sil on perjantaina synttärit ja mä toivon et sen lahja tulee tän viikon aikana. Olis kiva saada Elmu tänne höpöttää hepoista =).

Mut jos vaik rupeisin lukemaan ja vaik nukahtais...

<3 Öitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.