IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Akademiska Sångföreningen 185Tiistai 14.03.2023 18:45

Kära publik!

Det glädjer oss att åter igen få bjuda in just er till Akademiska Sångföreningens 185-årsjubileums! Efter flera torftiga och nedslående pandemiår är vi särskilt glada över att få bjuda på vår musik i levande format. Att öva, sjunga och festa tillsammans känns mer givande än någonsin förr – något som vi hoppas att också kommer att höras i årets konserter.

Temat för årets jubileum är Identitet. Hur väljer vi vår väg bland de förväntningar, intryck, strukturer och privilegier som vi tagit del av under gångna 185 år? Hur kommer Akademen och det omgivande samhället att se ut om 185 år? Kom och hör hur de tar sig uttryck i dag vid jubileumsårets höjdpunkt: den stora jubileumskonserten Ego × Eko i Musikhuset i Helsingfors den 22 april 2023! Biljetter kan ni köpa bland annat via knappen nedan.

2020-talets Akademen präglas av konstnärliga, filosofiska och samhälleliga intryck och förväntningar från 15 decennier. En genomgående röd tråd i denna historia har alltid varit Akademens vilja och ambition att också utveckla sin genre. I denna anda omfattar jubileet också en kompositionstävling, som gick av stapeln under våren 2022 och drog in hela 70 bidrag från runt om i världen. Vi ser fram emot att få bjuda på denna nya musik till just er.

https://akademen.fi/185/publik

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.