IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 02:29

Lahetin just mun SAT-kokeitten pisteet yliopistoille. Taloisan luottokortilla, lol oonko vahan luuseri. No ei voi mitaa jossei voinu joululomal lahettaa vittu. Luototon paska.

Mut siis nyt on sit vihdoin ne USAn yliopistohakemukset ihan TOTAALISEN valmiit. Piste. Period. Done. Aufwiedersehen.

Paitsi ett ne lahettaa meidan seuraavat kuukausittaiset arvosanat niille "mid-term" todistuksena. Eli nyt pitaa pinnistella ja nostaa arvosanoja. Sit voi alkaa lusmuilee tuntie ja laksyje suhtee ja alkaa KERTAA JA LUKEE KIRJOTUKSII. Buah.

Pitais vissii kyhata ne Hollannin hakemukset viel. Mjoo, kai tas sit.


Nain muute viime yon sellast unt ett me Cecilian kans murhattii joku. Mut sillee ett meil oli syy murhata se. Tyylii joku kosto tai jotai. Palkkamurha. Emt. Mut ase oli Cecilial, lol XD Se piilotteli sita jonku vitu pyykkikasa al. No vittu siit sit juostii mut siihe mennes ku paastii sielt jarkyttavast kerrostalost (joka muute oli Pihlavan terveyskeskuksen paikalla) ulos, siel ulkon oli kauhee maara poliisei. Ei ne kiinnittany meihi oikee huomioo. Mut sit tajusin ett jatin mun avaimet sinne asuntoon. No ei me ny vittu voitu niit enaa hakee men ni siit vaa sit, etia pain ja toivoo ettei ne loytais niit :DDDDD Sit paastii sin parkkipaikal misa ne poliisit oli ja sit ne vaa katto meit sillee "OK, no jos ny iha velvollisuude tunnost kuulusteltais". Eka kysymys mita ne mult kysy oli ett mita kielii ma puhun. Aloin siin selittaa jotai ett joo englantii ja suomee mut oon ma kyl opiskellu sita tata sun tota ja osaan vaha totaki ja ymmarran tota XDDD Sit se kysy jotai Ceciliast, ett onks se mun kaveri ja ma sanoin ett joo, se on mun huonekaveri. Sit herasin. Eli en ees tie jaatiiks me kii vai ei :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.