IRC-Galleria

Katja-tädin valistusvarttitunti.Maanantai 02.02.2009 04:55

Meen piti ottaa ykkosista vuosikirjaan kuva. Ja perinne on ett ne raahataan jonneki ja sit heitetaan kylmaa vetta niskaan ja sit otetaan kuva ku ne o kaikki oikee surkeen nakosii.

No siis meil oli jokasunnuntai-iltane House Meeting ja lopuks Adrianne: "All second years please stay behind, first years get out." No sit siin vaiteltii kymmene minuuttii ett mita tehdaa ja sit paatettii ett okei, otetaa se kuva saman tien. Kaikki menee nyt ja vie ykkoset huoneisiin ja pitaa ne siel sen aikaa, keksi minka syyn tahansa, ku osa valmisteli vesisaavei ulos. 15 min paast piti vied ne kakarat silmat sidottuin alas. Ykkoset oli sillee mitas vittua ku kaikkie taytyy men kakkoste kans huoneisiis nyt heti. Noh.

Vietiin sit Cecilian kans Lori ja Zoe ylakertaan huoneeseen ja ne tietty halus tietaa mist siin kakkosten tapaamises oli kyse ja oltii hetki sillee ööh. Sit meikä: "Okei, mm. Basically, ne haluu ett me puhutaan teille juomisesta, tupakoinnista, huumeista ja seksista." En uskonu ensi hetkeekaa ett se menis lapi ja aattelin ett nauretaa ny sit vaiks vartti. Mut se meni han taysin lapi niille. "Joo eli, "don't have sex or you will get an STD (sexually transmitted disease) and die"... and well you might even get pregnant, horrod, right?" No ma siin sit bullshittasin ett joo alkaa kayttako huumeit (vaik ruohoo ainaki tuntuu oleva jollaki taal), ja jos juotte ni tehkaa sen vastuuntuntosesti, alkaa polttako "Zoe, you know you'll die of cancer in a few decades, honey", ja most of all "Jos harrastatte seksii, ni ei meidan huoneessa, that's absolutely out of bounds. Eika koskaan vastakkaista sukupuolta yokylaan. Mut jos harrastatte seksia ni tehkaa se turvallisesti. Social centerin vessoissahan on ne kortsumasiinat ja terveyskeskuksesta saatte niita kans, tai sit haette Adriennelta (se on meen ... kondomi-vastuullinen meen talossa. Eli silta voi hakee jos tarvii). Ja jos harrastatte turvaseksia, ni tehkaa se sit jossain missa se ei haittaa ihmisia, etteka jaa kiinni. Kayttakaa mielikuvitustanne. Siis joo meen ihan tosissaan pitaa puhuu tast. Ja siis jos joku kysyy ni me ollaan sit ainaki puhuttu. Mut kai te naa nyt tiedatte ette te tyhmii oo." jnejne. Keksein vaa samal ku puhuin XDDDD Cecilia vaa repeili siin vieres mut Zoee ja Lorii meni iha taydest loppuu saakka. Kunnes pojat tuli koputtaa ovel "It's time girls." Ja sit me sidottii niitte silmat ja vietii alas ja ulos ja ihhih. Ne oli aika ilose nakosee sen jalkee XDDDD

En vielakaa voi uskoo ett niihi oikeesti meni taydest XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.