IRC-Galleria

Exanthe

Exanthe

A heart full of emotion, A soul full of dignity Insta @Exanthe ask:Exanthe

Oudoin uni ikinä...Keskiviikko 03.07.2013 03:04

Viime yönä mä näin varmaa oudoimman/hämmentävimmän unen ikinä. Ensin mä olin sen koulun pihalla jolla olin ala-asteella. Juoksin sen pihan poikki ja (se on keskellä mettää) siel oli wowista joku random tiiliseinä/aita jonka toisel puolel oli worgeneit. Sit sielt juoksin ja etin jotai ja tapoin pari sellasta.
Sitte ilmestyinki takasin sinne koulun pihalle, oli talvi ja vitusti lunta. Juoksin bussipysäkille etten myöhästyis. Juoksin sinne jotain ihan randomii kautta ja yht' äkkii ajoin jollai pyöräl/mopol ja ajoin sil täysii puuta päin joka oli siin bussipysäkin vieres etten myöhästyis. Suddenly se bussi oliki jo siinä ja puhuin jtn parille mun entiselle koululaiselle jätkälle (joille en paljoo koko ala-asteen aikana puhunu) jotka tuli aina samaa bussiin. Sit olin siel bussis ja etin mun lompakost euroo ja hoin "mul on euro".
Suddenly ilmestyin johonki random taloon, olin ilmeisesti jollain leirillä (tai sellassen käsityksen siitä sain) ja seisoin jonkun huoneen ovella. Huoneen sisäpuolella oli lattialla 2 patjaa, toisella mun piti ilmeisesti nukkua ja toisella nukku jo joku. Joka valitti koko sen ajan ku nukuin.
Sitte olinki noussu ylös (edelleen oli yö) ja kävelin sen huoneen yhteydessä olevaan kylppäriin jonku random jätkän perässä (jonka naamaa en nähny koko unen aikana) ja selitin sille jotain. Se oli olevinaan mun poikaystävä tai jtn... ja sit halasin sitä ja se halas mua jotenki randomisti. Ja sit se unen loppu oli randomia vessahalailua.

Tosin oon kyl nähny unta et yhel jätkäl on ollu jossai random metäs kädes kaali...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.