IRC-Galleria

Saatanan mummotTiistai 28.06.2011 14:27

Että voi välillä vituttaa vanhat mummot, jumalauta.
Mikä niitä aina oikein kyrsii?!

Tänäänkin töissä heti aamusta mummolauma oven takana kun susilauma odottamassa että avaan oven. No en saanu sit ovea auki kun sekin on sellanen kusipää, ettei aina avaudu vaikka kuinka kääntäisit avainta lukossa. :'D Ja vielä tuplalukko, hitto soikoon.

No, jouduin ohjaamaan immeiset sisälle takaovesta ja yks mummo kaikenlisäksi etuili muita ja kävi kyselemään valokuviensa perään. Sanoin että eilen ei tullut postia, pahoittelen ja sanon että huomenna uudestaan. Kauhee jupina ja mutina kun ei oo tullu "enne sai tunnissa!" No voi vittu ehkä, mutta meillä ei enää käytetä noita myrkkykoneita! Sitten se mummeli vielä äksyili kun ei meinannu löytää ulos, voi helvetti, siitäki kauhee valivalivalitus, saatana että meinas käydä keittämään. :--D Onneks muut asiakkaat oli ymmärtäväisempiä ja jaksoivat odotella kun kävin huikkaamassa ihmisille että tulkaa takakautta ja muutenkin oli hommaa kahden ihmisen edestä..

Mie kun en voi repeytyä joka suuntaan auttamaan kaikkia asiakkaita samaan aikaan. Eilen aamullakin oli monta vihasta mummoa odottamassa vuoroaan, kaikki etuili toisiaan ja mie koetan hymyssä suin palvella jokaista samanarvosesti ja vuorollaan ja toisia samaan aikaan.. Huhuh.

Voi pomo, tule pian takaisin! I need ya! ;__;

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.