IRC-Galleria

FORMLESS

FORMLESS

on vähän väsynyt
Synnyin vuonna 1991 köyhään mutta onnelliseen ja erittäin boheemiin
perheeseen. Olin lapsista neljäs, ja sepäs onkin onnennumeroni, siis neljä, mutta siitä huolimatta olen tosi epäonninen.

Vanhempani tulevat kuolemaan kun olen 23, sillä he ovat tanssijoita ja heidän nivelensä ovat liian heikot. Kun he ovat kuolleet, perin heidän uima-altaansa ja muutan kuuluisan Jamesin naapuriin. Saan vaikutteita hänen säteilevistä kirjailijantaidoistansa ja minustakin tulee superkirjailija (ei niin super kuin hänestä, ♥).

Vapaa-ajallani olen laulaja ja maalari, tosi hyvä tietty. Syön aina nuudeleita silloin kun syön, ja juon teetä. Jos ruokaa ei olisi, eläisin kirjoilla, varsinkin ihanan Jamesin.

Omistan seitsemän kissaa ja heidän nimensä ovat Troy, Van, Leeuwen, Pokacchumon, Keijo, Tepa ja Makiapina.

Aion mennä naimisiin ehkä joskus, ja mieheni tulee olemaan superihq, halillinen (koska pidän haleista, ihq ♥) ja sopivan angst koska liika iloisuus ei ole hyvä juttu. Jos tuleva mieheni ei pidä minusta, laitan hänet hillopurkkiin.

Minulla on kolme veljeä ja heidän nimensä ovat Hyvännäköinen, Hippi ja Nörtti. Hyvännäköinen on wanhus ja tulee aina olemaan kunnes kuolee. Hippi tekee kaiken ja kaikkea ja hän on filosofi. Nörtti pyöräilee joka päivä. Joskus käyn puhkomassa hänen pyöränsä renkaat, koska se on just kivaa.

Kuulun Jamesin (♥) ja Kalmirin jengiin. Minä olen neko, James on inu ja Kalmir mamtaro eli marsu. Joskus fuusioidun Kalmirin kanssa ja meistä tulee Kylmir, kiitos Jamesin ♥.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.