IRC-Galleria

Asiaa!Perjantai 10.04.2009 20:41

Miksi te miehet kelaatte että naisia on vaikea miellyttää? Me ei pyydetä muuta kuin pari hellää sanaa, kukkia ja huomiota.

Sekin on paljon tehty kun poimit kiven pihalta, annat sen sun tyttöystävälle ja sanot: "mä näin tän kiven ja mul tuli mieleen sinä ja minä, ja miten luja tää meidän rakkaus on, sä oot mulle todella tärkeä"
Joten ei, rakkauden osoittamiseen ei tarvita rahaa.

Kirjoittakaa rakkausruno, tytöt ei välitä onko se huono vai ei, se on aina paras runo koska se on omalta rakkaalta rakkaudenosoitus, itseasiassa mitä huonompi, sitä parempi, pääasia että yrität.

Jopa se että vain menet tyttöystävän luokse, halaat lujaa ja sanot: "mä rakastan sua" voi parantaa naisen päivän kokonaan. Se on sitä huomiota. Tai että sanot tyttöystävälle: "laitahan takki päälle mä vien sut yhteen paikkaan" ja viet tyttös johki rannalle kattomaan auringonlaskua (no matter onko kesä/talvi) ja sanot: "mä halusin tulla tänne vain sun kanssa kahdestaan ku kelasin että voisit pitää tästä" Sen tyttö muistaa ikuisesti. Ja tämäkään ei vie aikaasi kuin max.2h

Tai vain yksinkertaisesti muistat käyttää näitä nimiä tyttöystävästäsi:

Rakas
Kulta
Ihana

KEKSI OMIA HELLYYTTELYNIMIÄ

...ja muistat itse kertoa kuinka paljon tyttöäsi rakastatkaan. Eikä vain: "niin minäkin sinua"


Älkääkä tekään naiset tyytykö vähempään, uskaltakaa pyytää miehiltänne noita asioita, ei miehet välillä itse tajua :) JA NAISET LINKITTÄKÄÄ TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAAN JA LEVITTÄKÄÄ SANAA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.